Vizitator aurel2207 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Rog ajutor, reparare Pik-up TESLA NZC-150.Nu se invarte platanul, daca ajut putin motorasul, parca are tendinta de plecare, dar se opreste, cred ca e posibil vreun condensator......Si nu are ansamblul cu ac , sau cum se numeste....pe bratul acela , are numai 2 fire cu cleme, se numeste doza ac, sau numai ac.....nu stiu ce sa caut Multumesc!Aurel Link spre comentariu
gaby57 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Salut, verifica daca motorul se alimenteza si daca nu este gripat .fa niste poze cu bratul pick-up ,cred ca trebuie o doza.eu am ceva doze noi. Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 L-ai desfacut? la platan problema poate fi si de la o curea ceva, am desfacut modelul asta dar nu mai stiu exact cum era.Pe brat vine doza si in doza vine pus acul. Firele intra in doza. Daca nu faci rost de astea atunci nu prea ai ce face cu el. Link spre comentariu
miron1947 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 cred ca e posibil vreun condensator......Foarte posibil, vedeti condensatorul legat la infasurarea motorului.are numai 2 fire cu clemeDoua fire dar trebuie sa fie 4 cleme, acest aparat functioneaza si cu doza cu cristal si cu doza magnetica, iar pentru aceasta din urma, canalele au masele(ecranul) separate. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Ai mai deschis un al doilea topic la depanari, care a fost sters. NU se deschid doua topicuri pe acelasi subiect.Continua aici sau cere sa fie mutat la depanari. De acum in colo ai grija in ce sectiune a forumului deschizi un topic. Link spre comentariu
gigiones Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 va salut, are cineva tipul dozei pe care o foloseste acest aparat sau ceva foto, detalii cu doza !? Link spre comentariu
radusa Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Aparatul foloseste suport de doza cu prindere de 1/2" (adica 12.7mm intre suruburi).Se poate folosi si doza ceramica si doza magnetica, deoarece are comutator (primele doua butoane din stanga). Doza originala era o VK4204 sau ceva similar, daca imi aduc bine aminte. Link spre comentariu
gigiones Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 pretioase informatii, daca as sti cum sunt dispusi pinii dozei (in linie;.. 2 mai sus unul mai jos sau invers) ar fi un punct de plecare in aducerea aparatului la Buc si resuscitarea lui, intrucat am doza noua cu ac de rezerava, insa are toti pinii alianiati si nu stiu daca se potriveste pe brat !? Link spre comentariu
radusa Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 ...................................... Link spre comentariu
gigiones Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 merci, esti tare......chiar si in lb romana ! Link spre comentariu
Vizitator aurel2207 Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 M-am hotarat sa dau Pikup-ul TESLA NZC-150 , nu ma pricep sa-l repar si nici nu mai am timp.Daca e cineva interesat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum