voicu85 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Va salut sunt detinatorul unei statii alan 95+ cu 400 de canale si as vrea sa stiu si eu daca pot sa ii maresc putere peste 4W? Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Salutare,da se poate modifica orice statie cb,cele de 4w se pot duce prin modificarea finalului bipolar,2sc2078,2sc2166...etc,cu un Mosfet ,pana la 13...15W,Dar ca sa modifici statia iti trebuie experienta in RF,eu pot sa iti postez o schema cu care eu duc statiile de 4 W pana la 15W,dar daka nu ai experienta nu are rost!Multi iti vor spune,ca nu te ajuta marirea puterii,ei bine lucrurile nu sunt nici chear asa de roz,adevarul este undeva la mijloc...eu unul recomand 15W decat 4W....si chear se simte.... Link spre comentariu
costi002 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Daca tu ai 15 W, si ala care vrea sa iti raspunda are doar 4 W, la ce iti folosesc cei 11 W in plus? Link spre comentariu
voicu85 Postat Mai 14, 2012 Autor Partajează Postat Mai 14, 2012 Mi-ar fi e mare ajutor o schema cum spuneti dvs sau niste fotografii. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Si daca nu are 4w??poate are 10w ..etc...asta nu se stie nicodata...pana acum am modificat cateva sute de statii. si nu sunt singurul care face asa ceva ...deci nu se pune problema ca nu poti sa auzi pe nimeni... sunt multi care au amplificatoare si statii modificate sau care vin din fabrica pt export cu 8w...15w...25w....40w..nu mai suntem in anul 1994 cand nu se stia de asa ceva si nu inventase chinezu power RF amplifier CB...KL200. ...si alte serii..tehnologia este intr-o continua dezvoltare...la fel si statiile care primesc W in plus...din 10 tiristi 3 au sigur putrerea marita sau au amplif..ori statii cu putere mai mare... Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Ce ma rad eu de voi astia cu puterile cand se pune pulitia pe facut un pic de controale. Puterea maxima in romania e 4W. Poate se plictisesc ai nostrii si incep sa bage bormasina in statiile ce depasesc 4w cum fac austriecii Link spre comentariu
voicu85 Postat Mai 14, 2012 Autor Partajează Postat Mai 14, 2012 domule Popa spuneti ca ma ajutati si pe mine cu indrumari cu marirea de putere? mi-ati fi de mare ajutor.va multumesc. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Daca se pune pulitia pe asa ceva atunci o sa vina sa le lom din putere cei care au peste 4 w din fabrica...si tot avem ce face.... Link spre comentariu
vio2007 Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 domule Popa spuneti ca ma ajutati si pe mine cu indrumari cu marirea de putere? mi-ati fi de mare ajutor.va multumesc.Schema si poze aici.Traduci din rusa in engleza cu Google. Link spre comentariu
Vizitator maryannasro Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Statia mea e putin diferita. E ca a doua de pe http://www.electronicsil.ro/Statii-Radio-Auto-Midland/Vezi-toate-produsele.html si nici eu nu stiu cum sa ii maresc puterea. Oare cum sa fac? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum