Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PIC+ AFISARE 8 caractere LCD

Vizitator cata1q

Postări Recomandate

Vizitator cata1q

as avea nevoie de ajutor , electronist proiectant sau orice in domeniul electro.trebuie sa imi fac o schema exact ca ce din titlu. daca se pricepe bine cineva si ma poate ajuta as fi tare recunoscator.va multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• popa ionut

3

• costi002

2

• Liviu M

1

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator cata1q

multumesc de scheme. acum alta intrebare.care din voi poate realiza asa schema. eu nu am timpul necesar si nici componentele necesare. binenteles totul are un pret.

Link spre comentariu

Ce vrei sa afiseze pe cei 8 digiti??da ne mai multe detalii ii..vrei sa numere sa faca reclama sa scrie un nume ceva..,sa numere continuu de la 00000001 pana la 99999999 zii mai multe detalii si te ajut...

Link spre comentariu
Vizitator cata1q

vreau o tabela de tenis de camp ceva de cenu:00 0 000 0 0pt primele 2 coloane trebuie afisat 00, 15, 30, 40 si A prin apasarea unui butonsi pt celelate 2 coloane de la 1 pana la 7 care se face automat in functie de primele 2 coloane.ce zici e greu?

Link spre comentariu
Vizitator cata1q

cam in o saptamana. in jur la 200 cu programarea PIC-ului (+ piesele 50 ron) cam asa m-am gandit. ce zici ai putea . si u cam crezi ca valoreaza?

Link spre comentariu
Vizitator cata1q

prin apasarea unui buton(pt fiecare jucator)la prima apasare afiseaza 15 a doua afisare 30 a 3a afisare 40 , in caz ca e 40-40 primul care castiga 2 puncte primeste un punct in alta coloana (automat din comenzile pic-ului)ceva ca in exemplul urmator15 3 140 5 2 prima coloana e pt game , a doua pt seturi si a 3a e pt meciuri (cel mai bun din 3 sau din 5)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări