H Robert Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Ce parere aveti de Capacimetru CM9601,la mai folosit cineva,este bun? Se defecteaza usor? Se merita cumparat? Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 daca il cumperi de la mi**rom o sa iti sosesca un 6013 in loc de 9601. Sunt multumit de precizia lui 6013 si daca nu masori condensatori incarcati nu are ce sa se defecteze la el.viewtopic.php?f=19&t=46587 Link spre comentariu
Nonny149 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Se defecteaza usor? Pai servestel cu un condensator incarcat si ai sa vezi cat de usor se defecteaza! La pretul lui nu poti sa ai vreo pretentie! Sunt capacimetre cu protectie dar si ceva mai scumpe. Link spre comentariu
H Robert Postat Mai 14, 2012 Autor Partajează Postat Mai 14, 2012 La pretul pe care il are si la ce precizie are se merita bani pt o chinezarie, si nu o sa-l folosesc 24 din 24,si nu are rost o investitie mare in acest caz,o sa-l cumpar pe acesta pana la urma,stiu si eu ca masori condesatori neincarcati am mai masurat cu,capacimetru. Link spre comentariu
Nonny149 Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Daca ai grija si nu faci masuratori gresite sigur ca tine. Oricum cu un aparat din ala gresesti doar o singura data.Depinde numai de tine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum