Vizitator cruze Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Salut, Sunt un novice in ceea ce priveste construirea circuitelor, insa am nevoie mare de ajutor pentru a construi un mini-circuit avand in vedere faptul ca am : UN contor monofazat sau trifazat ( alegiti care credeti ca este bun ), si un motor 220v ... ce altceva credeti ca imi mai trebuie ? sigurante ?Mentionez ca sunt interesat de faptul cum se fac legaturile intre motor contor si celelalte, de asemenea in momentul in care pun stecherul in priza sa ruleze motorul si astfel sa urmarim consumul pe contor ! Link spre comentariu
Ticu Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Deci vrei sa contorizezi consumul de energie al unei prize monofazice de 230V la care cuplezi (de regula) un motor monofazic de 230V. Problema este cum legi contorul in asa fel incat el "sa fie informat" despre tensiunea si curentul care circula prin priza. Exista o bubina A parcursa de curent si una B aflata la tensiunea retelei. Ar fi utila o poza a contorului si un detaliu al bornelor de conectare ale lui pentru a identifica bornele 1, 2 si 3. Link spre comentariu
Vizitator cruze Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Deci vrei sa contorizezi consumul de energie al unei prize monofazice de 230V la care cuplezi (de regula) un motor monofazic de 230V. Problema este cum legi contorul in asa fel incat el "sa fie informat" despre tensiunea si curentul care circula prin priza. Exista o bubina A parcursa de curent si una B aflata la tensiunea retelei. Ar fi utila o poza a contorului si un detaliu al bornelor de conectare ale lui pentru a identifica bornele 1, 2 si 3.It`s perfect ... thanks Link spre comentariu
Ticu Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Ma bucur daca ti-a fost de folos. Unele contoare monofazate au patru borne. Pe placuta contorului este desenata de obicei schema de conectare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum