Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incintele mele pe 3cai:)

andreime

Postări Recomandate

difuzoarele: --morel mw144-100hz-3000hz --BG neo3-pdr-3000>> --basul: MELOMAN ) frecventele pt filtru le-am mentionat, iar filtrul este de 12db/oct. thx marco polo pt schema si ajutor! pt bas am respectat intocmai proiectul initial, insa am folosit PAL dublat, rezultand o grosime de 36mm. cutia pentru midbas si tweeter, din pal normal de 18mm, melaminat,a fost umpluta complet cu vatelina.initial am avut vifa xt25, insa parca e mai bun ribbonul!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreime

6

• radue

2

• adi_0106

1

• Extrem

1

Top autori în acest subiect

urmeaza cateva modificari importante: configuratia pt bas se schimba in push-pull. 3cai se transforma in 4, adaugandu-se sistemului o medie ribbon/calota, sunt inca in dubii:) finisaj mai bun! acestea de acum sunt mai mult de test!

Link spre comentariu

e super diful de meloman.... abea astept sa-l aud in push-pull. apropo, finisajul incintei de midbas inalte e facut in ghena, eu stand la bloc. si lacuirea am gresit-o rau...dar asta e! e doar provizorie!

Link spre comentariu

arata bine - si daca suna bine - felicitari si din partea meaoff-topic - deci meloman se numesc difurile alea de bass ? eheee cate boxe d`astea am stricat, am scos difurile, am facut woofere cu el, am ars TW, cu mediile nu stiu ce am mai facutsi acum mai am un filtru d`ala din boxe .... filtru mare cu 6 bobine pe el, 10 condensatoare si vreo 5 rezistoare - filtru care sta pe tusa ... nu vrea nimeni sa-l cumpere ? :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări