andreime Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 difuzoarele: --morel mw144-100hz-3000hz --BG neo3-pdr-3000>> --basul: MELOMAN ) frecventele pt filtru le-am mentionat, iar filtrul este de 12db/oct. thx marco polo pt schema si ajutor! pt bas am respectat intocmai proiectul initial, insa am folosit PAL dublat, rezultand o grosime de 36mm. cutia pentru midbas si tweeter, din pal normal de 18mm, melaminat,a fost umpluta complet cu vatelina.initial am avut vifa xt25, insa parca e mai bun ribbonul! Link spre comentariu
andreime Postat Aprilie 28, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2006 urmeaza cateva modificari importante: configuratia pt bas se schimba in push-pull. 3cai se transforma in 4, adaugandu-se sistemului o medie ribbon/calota, sunt inca in dubii:) finisaj mai bun! acestea de acum sunt mai mult de test! Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 mmmmm imi place :rock: Felicitarile mele, le ai !P.S imi place si difu de bass :smt003 Link spre comentariu
andreime Postat Aprilie 29, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2006 e super diful de meloman.... abea astept sa-l aud in push-pull. apropo, finisajul incintei de midbas inalte e facut in ghena, eu stand la bloc. si lacuirea am gresit-o rau...dar asta e! e doar provizorie! Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 nu arata rau :yawinkle: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 arata bine - si daca suna bine - felicitari si din partea meaoff-topic - deci meloman se numesc difurile alea de bass ? eheee cate boxe d`astea am stricat, am scos difurile, am facut woofere cu el, am ars TW, cu mediile nu stiu ce am mai facutsi acum mai am un filtru d`ala din boxe .... filtru mare cu 6 bobine pe el, 10 condensatoare si vreo 5 rezistoare - filtru care sta pe tusa ... nu vrea nimeni sa-l cumpere ? :smt003 Link spre comentariu
andreime Postat Aprilie 29, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2006 dap, sunt basi de meloman, nu am gasit inca un dif competitiv. e un scanspeak dar costa 200euro. am mai gasit un NHT, si ala destul de scump. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum