Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu schimbarea jackului la casti cu microfon stereo

Vizitator pcris

Postări Recomandate

Vizitator pcris

Va salut,

Vreau sa schimb jackul castilor http://ecx.images-amazon.com/images/I/3 ... AA300_.jpg cu microfon stereo, dedicat pentru un pix "livescribe pulse", ca sa se potriveasca pe borna standard de 3,5mm al unui pix "livescribe echo". Am cumparat un jack (tata) de 3,5mm si am taiat firul ca sa incerc sa il lipesc. Problema este ca la fiecare fir (dreapta si stanga) exista conductori de cupru de 3 culori : fire libere de cupru galben, fire libere lacuite cu albastru si fire intr-o camasa foarte subtire rosie.. Manunchiurile de fire colorate albastre si rosii sunt foarte subtiri. Cred ca nu depasesc in diametru 0,2 mm. Cred ca m-am grabit si nu am experienta ... As putea lipi cu fludor asemenea fire minuscule, si care culoare ar trebui lipita pe centru ? Orice sugestie a celor ce se pricep mi-ar fi de mare ajutor.

Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Voltus

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

fire libere de cupru galben => centru Separi firele dupa culori si le rasucesti pana obtii 3 manuchiuri distincte .Pe o bucatica de lemn sau carton pui o bobita de sacaz si folosind letconul firbinte insisti pe capatul fiecarui manuchi pana se topeste izolatia firelor si se acopera cu fludor o portiune de 2-3mm .Apoi le lipest usor la mufa .Nu uita sa introduci mai intai pe cablul castilor portiunea mufei care se infileteaza .

Link spre comentariu
Vizitator pcris

Multumesc mult! Am un letcon cam grosolan dar daca reusesc si functioneaza, se pot fixa cumva ferm firele in spatiul din interiorul jakului ca sa nu le rup sau smulg cu usurinta? Ma gandesc sa injectez ceva silicon sau se poate folosi altceva ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări