Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legare 4 boxe *in paralel sau serie* ?

Vizitator elaur

Postări Recomandate

Vizitator elaur

Salut. Cu siguranta pentru multi de pe acest forum va suna super stupid, si cred ca asa si este, insa realitatea este ca nu am nicio cunostiinta in electronica, drept urmare iata intrebarea mea:Mi-am cumparat zilele trecute 2 perechi de boxe Genius SP-U115 2.0, 1.5W, USB, negru (se gasesc pe emag*sper sa nu fie considerata reclama, insa am specificat pentru a putea vedea specificatiile si boxele pentru a fi mai usor perceputa intrebarea mea). Dorinta mea este sa leg acest 2 perechi de boxe, astfel incat ce se aude pe boxa stanga a perechii 1 sa se auda si pe boxa stanga a perechii 2 (si dreapta pereche 1 cu dreapta pereche 2). Practic doresc ca cele 4 boxe sa le pun in cele 4 colturi ale camerei, si toate patru sa scoata acelasi sunet.De ce aceste boxe? Nu-mi doresc putere si volum, ci doar un sunet usor, mai mult de ambiant pentru camera. Am optat de asemenea pentru aceste boxe intrucat, le pot alimenta la usb/priza foarte usor, iar semnalul audio il pot trimite de pe telefonul mobil, care fiind un smartphone poate prinde radio online. Pe scurt, vreau sa pun telefonul sa redea un radio online gen Profm ChillOut, iar prin cele 4 boxe sa iasa sunetul trimis de pe telefon.Prin urmare, cum reusesc sa fac acest lucru? Ma intereseaza ce trebuie legat cu ce, etc... cu cablurile cred eu ca ma descurc, in sensul ca pot face rost de un aparat de lipit, etc.--- Acestea sunt datele boxelor ----Tip sistem:2.0Putere RMS (W):1.5Sateliti:2Amplificare Integrata Tip boxaBoxe multimediaImpedanta:8 ohmiConectare USB: Alimentare USB--------------------------------Va multumesc mult anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări