Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare amplificator dvd player onn

Vizitator bigbos

Postări Recomandate

Vizitator bigbos

Salutare. As avea nevioie de putin ajutor. Am un dvd player stand alone onn ca marca. nu mai citeste nimic., dar nu asta e buba ca il schimb. Ideea e ca as vrea sa-l tr5aqnsform intr-un amplficator. As avea nevoie de schema electrica a lui, dar as vrea sa shimb si dvdul cu unu de la un calculator.eventual sa inlocuiesc partea de amplificare din el cu un amplif de 50 w, iar restul sa-l pastrez asa cume. iesiri etc.sfaturi ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

2

Top autori în acest subiect

Am un dvd player stand alone onn ca marca bine,dar ce model??

De schimbat si dvd-ul cu unul de calculator....este greu.

Sa inlocuiti partea de amplificare cu una de 50w ,la fel de greu. Trebuie in primul rand sa va ganditi la sursa de alimentare; este capabila sa alimenteze un kit de 50w?!?! si apoi...restul!!!!

Link spre comentariu
Vizitator bigbos

MODELUL ESTE SW244A - DIVXHDMI DVD PLAYERMI-AR FI DE FOLOS O SCHEMA ELECTRICA A LUI SI O SCHEMA DE 2X50W STEREO PE INTEGRATE SA AIBA LOC IN CUTIE. SURSA DIN EL SCOATE 2X 12V, o tensiune pentru motoras si lupa. ideal ar fi sa folosesc toate iesirile de pe spate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări