Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Copiator XEROX5815

pusu

Postări Recomandate

Am intrat in posesia unui copiator Xerox5815. Desi are butonul de contrast dat pe maxim, pe pagina copiata se vede slab. Are toner (e plin). Va rog un sfat competent. Multumesc.

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pusu

2

• worker

2

Top autori în acest subiect

din cele de mai sus se pare ca nu are contrast.in primul rand atasaja o copie facuta dupa un original bun si una facuta cu capacul de originale deschis fara nimic pe geam.tonerul este sigur pentru modelul respectiv?aparatul este destul de vechi (model `95 -`98) si nu cred ca se mai renteaza reparatia sa, dar hotararea de a-l repara va apartine.

Link spre comentariu

copia cu capacul deschis trebuia facuta fara original. Dar acum nu mai conteazaare nevoie in primul rand de o mica curatire a sistemului optic, curatirea sistemului de transport toner rezidual si a lamelei de stergere, eventual shimbarea sa.Operatiunile de mai sus este bine sa se faca nu in regim de amator ci de catre cineva care lucreaza in domeniu.sunt prea multe detalii tehnice de care trebuie tinut cont cand se fac operatiunile de mai sus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări