pusu Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Am intrat in posesia unui copiator Xerox5815. Desi are butonul de contrast dat pe maxim, pe pagina copiata se vede slab. Are toner (e plin). Va rog un sfat competent. Multumesc. Link spre comentariu
worker Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 din cele de mai sus se pare ca nu are contrast.in primul rand atasaja o copie facuta dupa un original bun si una facuta cu capacul de originale deschis fara nimic pe geam.tonerul este sigur pentru modelul respectiv?aparatul este destul de vechi (model `95 -`98) si nu cred ca se mai renteaza reparatia sa, dar hotararea de a-l repara va apartine. Link spre comentariu
pusu Postat Mai 13, 2012 Autor Partajează Postat Mai 13, 2012 @worker, uitati copiile: in ce priveste tonerul, nu pot afirma nimic ptr ca copiatorul avea acest toner de cand l-am primit. Link spre comentariu
worker Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 copia cu capacul deschis trebuia facuta fara original. Dar acum nu mai conteazaare nevoie in primul rand de o mica curatire a sistemului optic, curatirea sistemului de transport toner rezidual si a lamelei de stergere, eventual shimbarea sa.Operatiunile de mai sus este bine sa se faca nu in regim de amator ci de catre cineva care lucreaza in domeniu.sunt prea multe detalii tehnice de care trebuie tinut cont cand se fac operatiunile de mai sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum