Vizitator adelina31 Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 O alta ruta interesanta,pentru o drumetie este la Canionul 7 scari.Acesta se afla intre Predeal si Brasov,iar peisajul este superb.Nu veti regreta daca o sa ajungeti acolo. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Dacă ţi-a plăcut 7 scări, o să-ţi placă şi mai mult Valea lui Stan. De mers doar vara, tre' să treci prin apă. Link spre comentariu
Vizitator jakeson13 Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Si eu am fost la 7 scari si mi-a placut foarte mult.As dori mai multe detalii despre Valea lui Stan daca se poate.. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Cînd urci către Vidraru e o serpentină mai mare spre dreapta şi o ţeavă mare de apă. Din serpentina aia pleci pe vale în sus. Gugăl te poate ajuta cu mai multe detalii. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Am fost la 7 scări anul trecut, a fost ok dar cam periculos că scările sunt vai şi-amar. Deci aviz celor care se gândesc să meargă cu.......copii mici.La Valea lui Stan am fost acum 3 ani dar era cam răcoare şi nu eram pregătiţi pt mers prin apă dar mi s-a părut foarte interesant acolo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Am inteles ca e foarte frumos la 7 scari dar nu am reusit sa ajung deocamdata.Mai recomand si traseul Transfagarasan zona Balea Lac.E foarte frumos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum