Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lipsa imagine-WaTSON fa 5160-11AK19PRO

Vizitator jungla

Postări Recomandate

Vizitator jungla

Asta i-l am de nou si in 7 luni i s-a sters memoria,de nou,de 5 ori.Meseriasul a ramas stupefiat de fiecare data,cica i se sterge memoria din senin.Ciudat,nu?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

5

• popa ionut

4

• 25L91N11

2

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Vizitator jungla

Pai cu ce se scrie,se reface din telecomanda in service-mode,nu? Eu asa stiu dupa umilele mele cunostinte in materie de electro.Aveti dvs alta idee?Daca da,spuneti-mi si mie dragii mei prieteni.Multumesc mult.

Link spre comentariu

Eu ma retrag...las colegii sa rezolve aceasta problema utilizatorul se pare ca nu stie ce este aceea o memorie goala :nas: iar voi ii dai dump-uri sa rescrie.... :sparge: intr-un final tv ala o sa ajunga epava...spor la treaba... :freaza:

Link spre comentariu
Vizitator jungla

Va salut.I-am pus memorie noua,merge pe mediabox dar pe cablu nu vrea.Am intrat in service-mode.La ajustari ma descurc dar la obtiuni doar o parte din parametrii ii inteleg de pe net.Puteti sa-mi deschideti dvs mintea cum sa procedez mai departe? Va multumesc.

Link spre comentariu

popa ionut,Multumesc frumos ptr. informatie, totusi vroiam sa stiu de la colegul cu problema care este treaba si inca mai astept sa-mi raspunda.Sper sa ma intelegi...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări