Vizitator jungla Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Bine v-am gasit d-lor.Puteti sa-mi spuneti ce rezistente sau diode fac parte din circuitul de imagine la acest tv?Am inlocuit finalul de cadre si video si am doar imaginea de fundal. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Ce inseamna imagine de fundal?Cat ai pe catozi?200V alimentare FV exista? Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 D-le dan cod,nu am aparate de masura.Daca aveti dvs o schema v-as ruga sa-mi spune-ti care sunt rezistentele sau diodele cu pricina.Le schimb pe toate deoarece tv-ul acesta are o rezistenta sau dioda arsa.Deci,care fac parte din acest sistem[imagine]?Sunt sigur ca cu ajutorul dvs il voi remedia. Link spre comentariu
iod2 Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 nu o sa rezolvi nimic asa...... Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 O sa rezolv problema,credeti-ma,daca imi spuneti care sunt rezistentele sau diodele din acest circut.Sa-mi spuneti doar ''rez.-704,714''etc,etc.Va rog,pt dvs e destul de simplu sa-mi spuneti asta.Repet,l-e schimb pe toate,o sa functioneze dupa care o sa va multumesc. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 In acest caz este mai simplu daca inlocuiesti toate componentele in afara de traful de linii si tubul cinescop; nu te limita numai la diode si rezistente. Mai sint si alte componente utilizate in constructia televizoarelor in afara de acestea doua. Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Doar cu pistol de lipit , nu merge.Fa rost de un multimetru de imprumut ,sau cumpara unul de 20 lei si ... mai discutam. Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Nu m-ati inteles;Deci,daca aveti o schema spuneti-mi ce componente fac parte din circuitul video.Ex; Rezistenta x,R y,R z samd.Multumesc. Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 1 In primul rand ce inseamna "imagine de fundal",fii mai explicit!!!!2 Cat este tensiunea de alimentare pe "placuta" aceea care vine in tubul cinescopic sa zic asa..trebuie sa ai in jur de 200v.....3 Poate sa fie si din memorie sa nu ai contrast...sa se fii sters setarile...sunt multe cauze..eventual fa o poza si revino sa vedem si noi ce face....sunet ai??4 OSD-UL cum este??se vede functiile acelea cand intrii in meniu???5 filamentul este ok ,se aprinse.....6 verifica screen-ul de la traf..invarte de el sunt potentiomentrele alea puse unul sub altu pe traf..si posteaza ce iti apare pe ecran.... Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 DACA VREI SA FII AJUTAT INCEARCA SA FII CAT MAI EXPLICIT SI SA POSTEZI MACAR POZE CU DEFECTUL SA NE DAM SI NOI SEAMA CA NU SUNTEM CLARVAZATORI...E FOARTE GREU SA ITI DAI SEAMA CE DEFECT AI TU ACOLO DIN EXPRIMAREA PE CARE AI POSTAT-O... Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Filamentul din tub se aprinde.Deci inseamna ca am OSD? Am intra si in service-mode,sa fii facut vreo prostie p-acolo?Pe ecran apare tot ceea ce e in memoria tv-ului.Setari,s.a.m.d.Cred ca i-l las balta,ce imi sugerati dvs? Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Pune o memorie ... goala si te lamuresti . Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Ma scuzi ,cum adica ''memorie goala''? Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Adica ... noua , nescrisa. Link spre comentariu
Vizitator jungla Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Nu s-ar putea sa o sterg pe asta? O pun la toti parametrii 0,se poate asa? Apoi o refac,de la 0.Merge? Link spre comentariu
Postări Recomandate