Vizitator bloddy Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 De unde pot cumpăra online sau magazin tole de transformator nu la preturi exagerate .... Îmi trebuie E+I cu S=30-35cm2. Daca se poate sa fie in raza judetului Dambovita. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Ma cam indoiesc ca se pot gasi tole noi prea usor. Incearca sa iei legatura cu AFERO Bucuresti - ei se ocupa de ferite...dar...poate-poate... Ai putea sa mai suni si la ROMTOROID Ploiesti - ei fac transformatoare toroidale, dar poate cunosc un distribuitor de tole. Link spre comentariu
Vizitator bloddy Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Pacat, ca nu se gasesc si prin magazinele de profil electronic .. ca uite ca mai e nevoie si de asa ceva.. am sunat la ambele companii fiecare cu oferta sa dar tole nu dau decat transformatoare gata facute.Pana una alta sa vad de pe unde fac rost de un trafo 1200VA. Link spre comentariu
zal Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Încearcă cu unul cît mai mare de la cuptoarele cu microunde. Mai comod e să foloseşti două trafo mai mici în loc de unul baban. Link spre comentariu
Vizitator licutza Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Buna ziua!Sunt in cautarea unor tole tip E pentru un transformator ce vreau sa il folosesc intr-un invertor de 2000W. Treaba e ca mi-a fost adus acest invertor de catre cineva din afara dar pentru ca era foarte greu a renuntat la miezul traf-ului si mi-a adus restul componentelor.Tolele au dimensiunile din fotografia atasata. Grosimea unei tole nu o pot masura dar cam o pot aproxima undeva la 0.30- 0.35mm. Grosimea totala a pachetului de pole(a miezului magnetic) este de 88mm. Daca cineva ma poate ajuta sau sa imi dea o ideee pe unde as putea gasi. Sau daca cineva are un traf cu astfel de tole ars sau nu si il are de vanzare as fi interesat.Multumesc!!! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Încearcă cu tole E25, un pachet de minim 9cm grosime. Link spre comentariu
Vizitator licutza Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 OK, dar unde as putea gasi sa cumpar astfel de tole??? Am tot cautat pe net dar imi da foarte putine rezultate si majoritatea sunt doar discutii despre traf-uri. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Se mai găsesc aici la vînzări, fie tole chioare, fie trafo care se pot rebobina. Link spre comentariu
Vizitator infinityqx65 Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Incearca aici. viewtopic.php?f=59&t=131639&hilit=vand+tole Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum