Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tole Transformator

Vizitator bloddy

Postări Recomandate

Vizitator bloddy

De unde pot cumpăra online sau magazin tole de transformator nu la preturi exagerate .... Îmi trebuie E+I cu S=30-35cm2. Daca se poate sa fie in raza judetului Dambovita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ma cam indoiesc ca se pot gasi tole noi prea usor. Incearca sa iei legatura cu AFERO Bucuresti - ei se ocupa de ferite...dar...poate-poate... Ai putea sa mai suni si la ROMTOROID Ploiesti - ei fac transformatoare toroidale, dar poate cunosc un distribuitor de tole.

Link spre comentariu
Vizitator bloddy

Pacat, ca nu se gasesc si prin magazinele de profil electronic .. ca uite ca mai e nevoie si de asa ceva.. am sunat la ambele companii fiecare cu oferta sa dar tole nu dau decat transformatoare gata facute.Pana una alta sa vad de pe unde fac rost de un trafo 1200VA.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator licutza

Buna ziua!Sunt in cautarea unor tole tip E pentru un transformator ce vreau sa il folosesc intr-un invertor de 2000W. Treaba e ca mi-a fost adus acest invertor de catre cineva din afara dar pentru ca era foarte greu a renuntat la miezul traf-ului si mi-a adus restul componentelor.Tolele au dimensiunile din fotografia atasata. Grosimea unei tole nu o pot masura dar cam o pot aproxima undeva la 0.30- 0.35mm. Grosimea totala a pachetului de pole(a miezului magnetic) este de 88mm. Daca cineva ma poate ajuta sau sa imi dea o ideee pe unde as putea gasi. Sau daca cineva are un traf cu astfel de tole ars sau nu si il are de vanzare as fi interesat.Multumesc!!!

post-37660-139829523942_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări