Vizitator faloba mitica Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 am un laptop model vechi,486 are instalat win 3.11 in germana si vreau sa-l conectez direct cable pe port paralel cu alt calculator,sa fac niste experiente cu el dar nu am gasit discheta de instalare pe care este driver-ul ndis.386.nu l-am gasit nici pe net.daca ma poate ajuta cineva?multumesc. Link spre comentariu
worker Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 nu cred ca se mai gaseste asa ceva.incearca sa instalezi WIN 95.eu am un 486 care merge super cu Win95 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Hristos a inviat ! Da asa este are dreptate colegul de mai sus,o sa mearga super bune cu win.....95,dar trebuie sa aveti o discheta cu spart-up win..... 95 sau un cd-u cu spart-up win..... 95 . :daSucces ! Link spre comentariu
traianpop Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Deci va trebui sa ...''spart-ga'' laptop?Sau ii dai un CD cu Windows 95?Utilizatorul cauta drivere pentru Win 3.11, deci se presupune ca laptop e relativ vechi; e posibil sa nu aiba unitate CD-CD/RW. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Sper să vă ajute acest link: http://www.kime.net/directcc/dccras31.htm Fişierul se află pe discheta nr. 7 (din totalul de 8 dischete), însă nu vă ajută copierea sa directă, fiind de forma "Ndis.38_". Iată cum am procedat: am instalat Windows for Workgroups 3.11 în Dosbox, putând astfel extrage acel fişier. Dvs. trebuie doar să-l dezarhivaţi şi să-l copiaţi în C:\WINDOWS\SYSTEM. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum