Vizitator sorinmaestroo_e Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Buna seara, tuturor!am achizitionat un tv Venus 5 la care ii lipsesc potentiometrele,trafo de iesire si lampile (pe care le am)..Rugamintea mea este sa ma ajute cineva cu o schema si un sfat pentru rebobinarea trafului de iesire.Multumesc stima!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Va referiti la trafo cadre sau la transformatorul de inalta tensiune? Link spre comentariu
gcom61 Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Eu inca mai am un exemplar functional la tara ,la care am bobinat traful de inalta(secundarul);doar....ca functioneaza la 250 V~ Link spre comentariu
Vizitator sorinmaestroo_e Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Va referiti la trafo cadre sau la transformatorul de inalta tensiune?Da e vorba de trafo cadre.... Link spre comentariu
Vizitator sorinmaestroo_e Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Buna seara, tuturor!am achizitionat un tv Venus 5 la care ii lipsesc potentiometrele,trafo de iesire si lampile (pe care le am)..Rugamintea mea este sa ma ajute cineva cu o schema si un sfat pentru rebobinarea trafului cadre.Multumesc stima!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Cred ca am pe undeva un traf cadre si un ansamblu de potentiometre pentru acest model Link spre comentariu
adi1967 Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Schema si cateva date despre televizorul Venus. Link spre comentariu
Vizitator sorinmaestroo_e Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Multumesc mult! Link spre comentariu
Vizitator sorinmaestroo_e Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Buna va spun din nou As vrea sa ma lamureasca cineva in locul tubului Dy 87 pot pune tv 18? sau daca nu pot pune un Dy 86? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Cel mai comod este sa puneti DY86 (mai sunt echivalente fara nici o modificare DY806 si DY807). Link spre comentariu
Vizitator sorinmaestroo_e Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Am reusit sa ii edeschid imaginea numai ca nu imi apare purici doar niste dungi albe subtiri pe orizontala sa fie liniaritatea invesra si daca da va rog sa imi spuneti cam unde ar fi problema.Multumesc! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Nici nu o sa vedeti pureci asa cum sunteti obisnuit la televizoarele actuale. Introduceti semnal in tuner si comutati pe canale. Daca ramane acelasi rastru fara sunet problema este din selectorul de canale sau din calea comuna. Daca aveti sunet problema este din etajul video. Asteptam rezultate. Link spre comentariu
Vizitator sorinmaestroo_e Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Acum a intervenit alta problema.Mia crescut inalta.Multumesc pentru sfaturi! Link spre comentariu
Vizitator sorinmaestroo_e Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Acum a intervenit alta problema.Mia crescut inalta.Sa adunat imaginea si nu o pot dechideMultumesc pentru sfaturi! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Si mie uneori imi creste inalta! Cum s-a strans imaginea: pe orizontala sau pe verticala? Daca la inceput merge cu dimensiunile bune atunci scaderea dimensiunii se datoreaza unui tub uzat/defect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum