Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reconditionare tv Venus 5

Vizitator sorinmaestroo_e

Postări Recomandate

Buna seara, tuturor!am achizitionat un tv Venus 5 la care ii lipsesc potentiometrele,trafo de iesire si lampile (pe care le am)..Rugamintea mea este sa ma ajute cineva cu o schema si un sfat pentru rebobinarea trafului de iesire.Multumesc stima!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

6

• kripton

2

• gcom61

1

• adi1967

1

Top autori în acest subiect

Buna seara, tuturor!am achizitionat un tv Venus 5 la care ii lipsesc potentiometrele,trafo de iesire si lampile (pe care le am)..Rugamintea mea este sa ma ajute cineva cu o schema si un sfat pentru rebobinarea trafului cadre.Multumesc stima!!

Link spre comentariu

Buna va spun din nou As vrea sa ma lamureasca cineva in locul tubului Dy 87 pot pune tv 18? sau daca nu pot pune un Dy 86?

Link spre comentariu

Am reusit :dans: sa ii edeschid imaginea numai ca nu imi apare purici doar niste dungi albe subtiri pe orizontala sa fie liniaritatea invesra si daca da va rog sa imi spuneti cam unde ar fi problema.Multumesc!

Link spre comentariu
Toni Marginean

Nici nu o sa vedeti pureci asa cum sunteti obisnuit la televizoarele actuale. Introduceti semnal in tuner si comutati pe canale. Daca ramane acelasi rastru fara sunet problema este din selectorul de canale sau din calea comuna. Daca aveti sunet problema este din etajul video. Asteptam rezultate.

Link spre comentariu

Acum a intervenit alta problema.Mia crescut inalta.Sa adunat imaginea si nu o pot dechideMultumesc pentru sfaturi!

Link spre comentariu
Toni Marginean

Si mie uneori imi creste inalta! :ras: Cum s-a strans imaginea: pe orizontala sau pe verticala? Daca la inceput merge cu dimensiunile bune atunci scaderea dimensiunii se datoreaza unui tub uzat/defect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări