Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung Omnia7

dan cod

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

8

• leoncris

2

• Vlad Mihai

2

• Everest

1

Top autori în acest subiect

Nimeni nimic?Unde sunt meseriasii in domeniu?Am inteles ca s-ar putea cu actisync sincroniza dar nu stiu exact cum.Am gasit pe un forum dar nu vrea.

Link spre comentariu

CORECT , sau prin USB (la fel ca un stick) - iconita PHONE , sau SAMSUNG - apar 2 partitii , una PHONE MEMORY si alta SD daca'l ai in tel.Selectezi ... partitia din care vrei sa transferi si ... gata.

Link spre comentariu

Domnilor astea sunt sfaturi pentru copii mici.Daca nu stiti mai bine nu va pronuntati.Telefonul asta nu are loc de card,are 16Gb intern.Calcul nu il vede ca driver asta e problema.Cu zune pot pune poze,muzica si filme dar nu fisiere doc,excell,pdf...

Link spre comentariu

"Telefonul asta nu are loc de card,are 16Gb intern." - "si alta SD daca'l ai in tel.!"

Date intre PC si telefon poti transfera . In momentul in care conectezi telefonul la PC o sa-ti apara pe ecranul telefonului mai multe variante de conexiune. Apesi pe ,, Mass Storage,,. In acest fel vei putea folosi cei 8-16 Gb ai telefonului ca un hard-disk.

Dar daca stapanesti problema , dece mai intrebi ?

Link spre comentariu

Pai nu stapanesc problema de aceea intreb.Nu pot alege nimic ,nu imi apare nimic sa ma intrebe cum vreau conexiunea.La cele cu Android,Bada,Symbian este asa poate si la cele cu win mai vechi.Asta este cu win 7.5 Mango si e cu totul altceva nu sincronizeaza singur cu calcul.

Link spre comentariu

Ar trebuie sa fie undeva pe la setari ceva legat de conexiunea cablului de date si sa ofere niste optiuni gen: Default, Mass Storage, sau always ask.... ceva de genu. Si daca gasiti asta, selectati mass storage si tot timpul cand veti conecta cablul de date va aparea telefonul pe pc ca un stick daca selectati always ask ar trebui sa va intrebe ce tip de conexiune doriti sa efectuati atunci cand faceti conectiunea cu cablul de date. Acum nu stiu unde se gaseste depinde de tipul telefonului. Sper ca m-am bagat aiurea in seama aici.

Link spre comentariu

Asa ar fi normal dar telefonul asta nu are asa ceva.Nu este ,,normal,,de ce or fi inventat astia acest windows phone prost?mai bine dormeau.

Link spre comentariu

Ati incercat varianta prin bluetoth? Dar aveti instalat pe telefon programe de recunoastere pdf si doc? Gen office sau adobe? E posibil sa nu mearga din cauza ca nu recunoaste formatul.

Link spre comentariu

Deci pe telefon am instalat din fabrica adobe si office deci ,,stie,, deschide aceste documente.O modalitate de incarcare in el a documentelor am gasit-o le trimit prin skydrive la adresa de mail si de acolo le descarc in telefon dar este foarte groi si dureaza mult nu-i deloc convenabil.De asta as vrea sa il sincronizez direct cu calcul.Am gasit pe un forum strain ca ar merge cu activesync dar trebuiesc ceva drivere.Le-am descarcat de acolo dar nimic nu sincronizeaza cu el.Am mai spus nu este un telefon ,,normal,,.S-au complicat astia cu softul asta mango de numa.O prostie.

Link spre comentariu
Vizitator piron7

incearca si aplictia zune de la microsoft,aplictia zune este responsbila pentru orice transfer de date intre pc si telefoanele care ruleaza wp.telefoanele care ruleaza wp nu sunt recunoscute de pc ca memorii de stocare tip usb.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări