Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

depanare incarcator laptop HP pavilion

dem3ntor

Postări Recomandate

salutam acest incarcator care nu scoate nimic, l=am desfacut, am masurat pe placa, nici pe placa nu am tensiune (la iesire ma refer).pe condensatorul de 100uF/400v an 270v. (nu e cam putin?)nu sunt piese umflate, explodate etc. ce as putea sa mai masor? :)Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dem3ntor

6

• Relav

4

• danb1974

1

Top autori în acest subiect

am schimbat, la fel, nu se incarca mai mult, condensatorul nu se leaga direct pe punte ci printr-o dioda, care este buna, cel putin masuratoare cu apartul. este si extrem de stufos cablajul.Multumesc!

Link spre comentariu

stiti ce am observat, dac il alimentez scoate un chitzait cu o frecventa cam de 1hz, chitz, chitz....mai am unul tot de hp pavilion, cu aceeasi siptoma, doar ca cel din urma chitzaie mai repede :nas: vre-un sfat? :)

Link spre comentariu

Verifica cablul de alimentare spre laptop sa nu ai cumva firele in scurtcircuit. Apoi diodele din secundarul transformatorului si condensatorii de filtraj. S-ar parea ca ar avea un scurtcircuit pe una din infasurarile secundare ale trafo.

Link spre comentariu

problema: scurt in cablul care iese din alimentator, nu l=am descoperit decat dupa ce l-am scos de pe placa si a aparut si mult asteptata tensiune de 19v :)Multumesc!

Link spre comentariu

problema: scurt in cablul care iese din alimentator, nu l=am descoperit decat dupa ce l-am scos de pe placa si a aparut si mult asteptata tensiune de 19v :)Multumesc!

Cu placere,Poate ca si celalalt are aceeasi problema. Succes!
Link spre comentariu

Problema tipica la sursele de hp (si dell) cu mufa cu 3 contacte (pin central f. subtire). Prost izolat cablul la iesirea din alimentator, face scurt intre ecranul exterior si cel intermediar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări