dem3ntor Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 salutam acest incarcator care nu scoate nimic, l=am desfacut, am masurat pe placa, nici pe placa nu am tensiune (la iesire ma refer).pe condensatorul de 100uF/400v an 270v. (nu e cam putin?)nu sunt piese umflate, explodate etc. ce as putea sa mai masor? :)Multumesc! Link spre comentariu
Relav Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Si eu cred ca este cam putin 270V (ar trebui sa ai 300-310V). Schimba-l mai intai pe asta si pe urma daca nu pleaca mai vino cu detalii. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 am schimbat, la fel, nu se incarca mai mult, condensatorul nu se leaga direct pe punte ci printr-o dioda, care este buna, cel putin masuratoare cu apartul. este si extrem de stufos cablajul.Multumesc! Link spre comentariu
dem3ntor Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 stiti ce am observat, dac il alimentez scoate un chitzait cu o frecventa cam de 1hz, chitz, chitz....mai am unul tot de hp pavilion, cu aceeasi siptoma, doar ca cel din urma chitzaie mai repede vre-un sfat? Link spre comentariu
Relav Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Verifica cablul de alimentare spre laptop sa nu ai cumva firele in scurtcircuit. Apoi diodele din secundarul transformatorului si condensatorii de filtraj. S-ar parea ca ar avea un scurtcircuit pe una din infasurarile secundare ale trafo. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 problema: scurt in cablul care iese din alimentator, nu l=am descoperit decat dupa ce l-am scos de pe placa si a aparut si mult asteptata tensiune de 19v :)Multumesc! Link spre comentariu
Relav Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 problema: scurt in cablul care iese din alimentator, nu l=am descoperit decat dupa ce l-am scos de pe placa si a aparut si mult asteptata tensiune de 19v :)Multumesc!Cu placere,Poate ca si celalalt are aceeasi problema. Succes! Link spre comentariu
dem3ntor Postat Mai 13, 2012 Autor Partajează Postat Mai 13, 2012 exact aceeasi problema avea Link spre comentariu
danb1974 Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Problema tipica la sursele de hp (si dell) cu mufa cu 3 contacte (pin central f. subtire). Prost izolat cablul la iesirea din alimentator, face scurt intre ecranul exterior si cel intermediar. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Mai 13, 2012 Autor Partajează Postat Mai 13, 2012 Dai o bere? icon_jookdap! gasisem un hint pe un forum la hp. dar berea o dau :)Multumesc de ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum