Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Determinarea pulsului prin masurarea impedantei unui tesut

Vizitator americanu22

Postări Recomandate

Vizitator americanu22

SalutAs avea nevoie de ajutor in legatura cu un proiect pe care il am pentru facultate. Numele proiectului este “Determinarea pulsului prin masurarea impedantei unui tesut”.Am primit schema atasata mai jos dar am unele nelamuriri in legatura cu partea de circuit de la dreapta de linia rosie.Partea din stanga liniei rosii este un amplificator de instrumentatie. O sa folosesc INA114.Dar, va rog, daca poate cineva sa imi explice pe scurt rolul si functionarea circuitului din dreapta liniei rosii. Si de asemenea daca puteti sa ma ajutati cu alegerea compenentelor (denumire, valoare, etc.).Va multumesc

post-50041-139829433571_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Imagini postate

Aşa cum e desenat, la prima semialternanţă negativă, ieşirea va rămâne blocată la -V din cauza reacţiei pozitive prin D2.Cred că vroia să fie un redresor inversor fără prag, monoalternanţă şi cu amplificarea controlată de R9/R8, dar în desen s-a inversat din greşeală intrarea inversoare cu cea neinversoare de la AO.Aceeaşi greşeală este şi în stânga liniei roşii, pentru AO-ul de jos şi cel de la mijlocul schemei.Nu are ce căuta reacţia pozitivă într-un astfel de circuit, sunt desenate greşit.Amplificatorul de instrumentaţie este puţin diferit faţă de unul obişnuit, răspunde doar la variaţii de semnal.Dacă vrei să foloseşti INA114, la ce pini legi C1 şi C2?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări