H Robert Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Stie cineva de unde as putea cumpara un asemnea cleste in romania? http://www.youtube.com/watch?v=0zd98Cej ... 1336712437 Link spre comentariu
ndc74 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Desi casc gura frecvent prin targurile din Bucuresti, pana acum nu am remarcat un astfel de cleste.Dupa cum zice si titlul filmului e o scula noua, deci posibil sa nu fi ajuns inca pe meleagurile mioritice.Pt cabluri in schimb am vazut chiar duminica un cleste din acela ca pt fier beton (gura de lup) dar cu falci rotunjite, cu care se taie cabluri groase.Pe vremuri cablurile foarte groase se taiau cu toporul (un topor facut din material tare, gen otel rapid). Link spre comentariu
H Robert Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 As vrea sa gasesc asa ceva,doarece vreau sa-l pun in trusa de scule si asta e si usor si foarte util pt mine si nu ocupa mult spatiu. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Scrie pe google "cleste taiat cabluri" si vezi la bizoo.ro dar vezi ca e 80 euro.Succes Link spre comentariu
H Robert Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 Multumesc,cred ca mai repde cumpar un topor Link spre comentariu
mihaighe Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Ani de zile am taiat cabluri cu un cutit facut din panza de ferastrau alternativ ,puneam sub cablu o bucata de lemn cutitul desupra si baream in lama cu ciocanul.Singura problema era cand cablul era pozat pe perete ca atunci aveam nevoie de un coleg sa tina lemnul. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Salut vezi ca gasesti la un pret mai bun 70-110ron la Hornbach sper sa nu fie considerata reclama este fara clichet si taie celmai mic si mai ieftin pana la 50mm patrati iar celalalt la 70mm patrati sunt foarte bune eu le folosesc de mult timp.Cel postat de tine se gaseste dar este foarte scump daca il vrei iti spun pe p.m.unde sa-l comanzi la tine la Timisoara. Link spre comentariu
philipo4you Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Gasesti la un distribuitor de scule de mina Unior!Este un pic cam scump. Pretul de lista la cel mai mic este undeva la 709 lei plus TVA (asa la prima strigare).La vreo 600 de lei il gasesti la un distribuitor care ar vrea sa scape de le. Asta cu putin noroc......Este un cleste Friederich cod FR492324. Link spre comentariu
Dan57 Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Ratchet Cable Cutter RCC-32B se numeste scula si este fabricata de Kobayashi Tool Mfg.Co.,Ltd. (informatie tot de pe net). P.S. Pretul este enorm pentru ce stie sa faca, se v-a ieftini brusc cand il vor "reproduce" chinezii. Link spre comentariu
stefan_k Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Cred ca a fost reprodusa deja de chinezi, am gasit-o si la noi pe un site care are de la scule ieftine si pana la scule de calitate, cam de toate. http://www.sculesiechipamente.ro/Clesti ... -2161.html Nu vad de ce ar fi trebui ca scula sa fie ieftina, cat timp otelul din ea e de calitate. Totusi, e o scula specializata, daca cineva chiar are nevoie de ea, ar trebui sa si-o poata permite. La producatori consacrati (parca la unior am vazut) exista si variante speciale pt taiat cabluri cu manta de otel. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 O scula specializata foarte scumpa, pune din capul locului problema unui volum de operatii de acel tip, foarte mare. In plus, ar trebui sa ofere o crestere a productivitatii de cateva zeci de ori prin folosinta ei, fata de o metoda clasica alternativa. Deci atunci cand vedem astfel de preturi enorme, ne punem din capul locului intrebarea - cate mii de operatii pe unitatea de timp putem realiza. In plus, o asemenea scula trebuie sa asigure o diferenta substantiala in costurile efective ale operatiei in sine. Mie dupa modul de proiectare si realizare al clestelui in cauza, imi face impresia ca este destul de neproductiv. Cineva spunea mai sus despre utilizarea in acelasi scop a unui cutit special si a unui simplu ciocan. Daca consideram ca la fiecare lovitura de ciocan, se realizeaza o taietura cam de aceeasi calitate, este evident ca ciocanul si cutitul, sunt mult mai productive decat acel cleste de 80 de euro. Link spre comentariu
H Robert Postat Septembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Aveti dreptate, dar se pune si problema spatiului de depozitare, sunt momente in care nu poti sa te cari cu tine un ciocan sau un cutit sau o lama sau un topor, sau ai lucrari de facut intr-un spatiu ingust unde nu iti permite acesul ciocanului topor etc, si un cleste de acest gen este cel mai potrivit, trebuie privit din toate punctele de vedere atunci can vrem sa achizitionam o scula. Link spre comentariu
stefan_k Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Eu vad problema un pic altfel.Scula respectiva se foloseste pentru taiat cabluri electrice de sectiune mare, in principiu cabluri de bransament la puteri mari. In aceste situatii nici cablul nu e ieftin deloc, iar bransamentul in sine tinde catre sume considerabile. Acestea fiind zise, cum s-ar uita beneficiarul la tine, stiind ca el a platit o caruta de bani iar tu tai cablul cu ... ciocanul? Nu stiu, poate la noi se (mai) accepta asa ceva, dar tind sa cred ca, precum toaletele barurilor si localurilor devin tot mai civilizate (observatie facuta de o persoana care lipsise cativa ani din tara, iar inainte locuia in oras mare, cu pretentii) tot asa vom incepe sa ne civilizam si cand e vorba de scule. Chiar daca in curtea proprie "merge si asa".Nota: sunt constient de diferenta dintre uz profesional si uz amatoricesc. Acesta scula, prin pret dar si prin destinatie, nu e gandita uzului amatoricesc. Nu e vorba de efectuarea a mii de operatii; data fiind destinatia, scula se amortizeaza repede. Link spre comentariu
H Robert Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Mai vreau sa-mi cumpar si un cleste de sertizat, inca nu stiu de care si poate ma indruma careva, care ar fi cel mai potrivit, vreau ceva in genul set ca in link-urile de mai jos, acum nu stiu pe care sa-l aleg http://trolii-auto.ro/index.php?route=p ... uct_id=210 http://silstar.ro/nar0073-trusa-cleste- ... -8284.html http://www.syscomelco.ro/ProdusDetaliu.asp?ID=1546 http://www.emagazinuldescule.ro/scule-e ... -2245.html Cele din imaginea de mai sus mi-au atras atentia, acum nu stiucare sa cumpar, de aceea cine a mai lucrat cu asa ceva sau are alta recomandare ar fi binevenita. PS:Nu vreau sa fac reclama, nu acela este scopul acelor link-uri, daca consderati necesara stergerea, nu am nimic impotriva. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Da de fapt ce vrei sa sertizezi?Feederi RF?Papuci auto?Papuci si trminatii de capat?Cit de mari papucii?Grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum