cristitranca Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 ziceti-mi si voi cateva firme de bormasini mai eiftine care sa le gasesc la metro, dar asa nu se strice repede.....cu turatie reglabila....vreau sa le folosesc doar pentru cablaje electronice si maxim o gaura in lemnfirmele Power GT, Stern sau asist sunt mai ieftine. care e mai buna? stiti alta? Link spre comentariu
luc Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 daca vrei ptr cablaje vezi aici http://www.conexelectronic.ro/content/c ... /mini.html Link spre comentariu
BLK Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 aia de 35 lei de la conex e foarte bine facuta, are doar un motoras inauntru si o mini mandrina, nu e cine stie ce inginerie, dar e ieftina, prinde pana la 3mm. Link spre comentariu
cristitranca Postat Aprilie 28, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2006 nu, nu ma refer la bormasini chiar asa de mici, una normala, cu turatie reglabila 0-2500rpm la putere mai mare sau egala cu 450Wce firma ar fi mai buna: STERN, ASIST POWER GT sau care alta( sa o gasesc pe la metro) Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 o parere ! ... ia-o pe cea mai ieftina / daca se strica o arunci si cumperi alta !!! ... cele de marca costa incomparabil mai mult si nu ai nici o certitudine cat de "originale" sunt pe piata noastra !!! .... in ultima oferta la CORA [26 aprilie-1 mai] am vazut ceva la 29,99 RON - 500 W si cu percutie ! ... e doar o parere ! .... nu e nici o gresala 300.000 lei vechi ... din poza se vede c-ar avea si regulator de turatie si schimbator de sens !!! .... N-AM FOST INSA IN MAGAZIN S-O VAD CU OCHII MEI !!! ... dar se gasesc si in alte magazine la preturi apropiate . Link spre comentariu
BLK Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 una de 300.000 am si eu d'aia mare, de un an si ceva, dar n-am folosit-o decat la mici chestii... a rezistat. Link spre comentariu
paul Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 Eu am luat, de la Metro, un "Black & Decker" si sunt extrem de multumit de ea. E adevarat ca a fost cca. 300 RON, dar are tot ce iti doresti. Eu sunt un fan al acestei firme. Toate sculele mele {bormasina, polizor unghiular(daca ar sti sa vorbeasca, saracu), ferestrau pendular(daca ar putea vorbi si asta)} sunt fabricate de ei si nu am avut nici o data probleme cu ele. Sunt extrem de bine facute si pur si simplu ti se "lipesc" de mina, cind lucrezi cu ele.Eu spun ca sunt prea sarac, ca sa-mi iau scule ieftine, si pina acuma nu m-am inselat decit o singura data (cu un CDRW "PLEXWRITER"), dar sa rezolvat si problema asta ca era in garantie.Asta e parerea mea. Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 Din firmele Low Budget prezente in Metro cea mai fiabila imi pare Einhell. Un prieten bun de-al meu are un atelier de mobila si are vreo 5 bormasini cu acumlator, 2 Einhell, 1 Bosch, si inca 2 no name... bosch-ul (luat din germania) abia daca-l mai tine acumlatoru vreo juma de zi... pe cand Einhell-u e ultimu care cedeaza! Toate au cam aceeasi varsta si aproximativ acelasi regim de utilizare!Iar pentru cablaje iti recomand una cu acumlator, o poti controla mult mai usor! Mai ales daca-i cu frana! Neaparat sa fie 2 acumlatori in colet... si frana obligatoriu! Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 de acord cu "berti" .... pt.gaurit cablaje o bormasina de asta [de cca 500w] e cam greu de controlat si de stapanit cu un burghiu de 1 mm [mai mici de regula nu primeste mandrina] ! .... mult mai practica e o minibormasina cu acumulator ! .... personal am o improvizatie dintr-un motor de stergator de parbriz vechi [12V/2A] caruia i-am pus o mica mandrina ! Link spre comentariu
cr1stache Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 Singurul sfat ar fi sa nu iei bormasini cu mandrina rapida din plastic pentru ca nu poti sa strangi burghiul in ea Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 Nu cred ca am inteles exact, care parte sa nu fie de plastic? Mansoanele canelate de pe exteriorul mandrinei? Ce legatura au ele cu strangerea burghiului?Mai ales la burghie mici unde ai grosime de aschiere mica, nu apar cine stie ce momente de torsiune! Link spre comentariu
cr1stache Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 Da, de exemplu la bormasinile bosh care au mandrina rapida este o combinatie de plastic cu metal si cand il strangi face click acel tip de mandrine sunt bune chiar foarte bune in schimb la cele de plastic cand incerci sa dai o gaura pur si simplu se desface mandrina si ramane spiralul in material Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 29, 2006 Partajează Postat Aprilie 29, 2006 Gata, stiu despre ce vorbesti... e un fel de click pe care-l simti cand strangi mandrina! Dar din pacate omu vrea ceva ieftin, deci nu se pune problema de mandrine smechere!Oricum eu inca n-am patit sa se desfaca madrina daca o strangi bine! Daca n-o strangi si dai inapoi (stanga) sunt sanse foarte mari sa se desfaca!Ca idee finala, recomandarea mea... bormasina cu acumlator, parca am vazut ceva in metro la vreo 60 ron! Link spre comentariu
cristitranca Postat Aprilie 30, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2006 multumesc pentru ajutor, mi-am luat un ASIST de 550 W cu percutie, dar nu o0 sa folosesc percutia, cu manrdina normala, nu cu dinaia rapida si merge fffbine, aare si garantie la 35 ron, turatie reglbila, maxim 300 turatii, mie imi place de la Metro Link spre comentariu
Tranzistor_001 Postat Mai 25, 2006 Partajează Postat Mai 25, 2006 Pentru cablaje eu mi-am facut ceva dintr-un motor de rajnita de cafea,cu o carcasa de mixer de bucatarie si cu un fel de mandrina care suporta o singura marime de burghiu ,mandrina facuta dintr-o duza.Merge parfum dar am ceva prea multa turatie..... Link spre comentariu
Postări Recomandate