electronic4you Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Buna tuturor. As avea nevoie de un montaj care citeste Stick-ul USB normal ( Nu MP3 Player ) si sa leg la un amplificator sa se auda muzica pusa pe stick.Poate sa ma ajuta cineva cu o schema nu foarte complicat sau macar cu un link unde gasesc astfel de montaj?Multumesc tuturor. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 nu e mai usor sa luati un mp3 player din asta ieftin de 2 sau 4Gb, care costa nu mai mult de 50 lei.... si sa conectati iesirea de casti a acestuia la amplificator? Cred ca iesiti mult la ieftin si mai bine. eu cel putin asa am! Link spre comentariu
electronic4you Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 Da stiu ca este mai costisitor dar ca si idee stiu ca se poate face dar m-ar interesa o schema sa incerc totusi sa fac. Link spre comentariu
radioDJ Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Eu am cumparat un modul din asta, care se alimenteaza la 5v si are iesire preamplificata audio si l-am bagat intr-un casetofon boombox la care a cedat mai demult partea de cd. Modulul se aude surprinzator de bine, are radio si telecomanda si am folosit stickuri si de 8GB fara probleme. Nota: Sper sa nu se considere reclama linkul meu, dar nu am gasit altundeva acest modul. Link spre comentariu
mikella Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Asa ceva se face numai cu un microcontroler, altfel nu are cine sa iti citeasca stikul, iar apoi sa redea ceea ce citeste. Daca ai posibilitatea programarii unui microcontroler cauta pe google ca sigur gasesti. Am cautat si eu candva si gasisem ceva destul de simplu. Bafta! Link spre comentariu
electronic4you Postat Mai 11, 2012 Autor Partajează Postat Mai 11, 2012 Sunt constient ca numai cu controler se poate face asa ceva. Dar dupa ce denumire sa dau pe google?? Link spre comentariu
mikella Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Cauta dupa mp3 player circuit. uite un proiect aici http://elm-chan.org/works/sd20p/report.html Link spre comentariu
florinellll Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Iti trebuie un procesor pentru a citi stick-ul asa ca stai linistitCu 35de lei iti dau un MP4 player de 4GB :daCe te mai complici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum