Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu mai merge un canal la statie decat pe stanga ?

Vizitator geanipc

Postări Recomandate

Vizitator geanipc

Va salut am si eu o problema ,am o statie care 5 iesiri de boxe ,e doua merge _acestea intra in canalul stanga ,si 3 canale stai pe partea drepta ,,,,acu folosesc decat cele 2 canale?Ce so fi intamplat de nu mai merge toate ? .. fuum na iesit din ia am descafuto si nu se vede arsuri pe acolo,,mentionez ca ,cand dau volumu mai tare se aude un fashitttt in boxe ,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiferaru

1

• mircea888

1

• liviu_h1

1

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Problema care o ai nu este cu statia respectiva, ci cu limba romana. Chiar este o problema grava. Tu ai nevoie sa iti cante muzica sau sa inveti limba romana? Daca de vorbit vorbesti bine, pune un amic sa iti scrie. Daca insa ai probleme si cu vorbitul, atunci problema este destul de grava.

Link spre comentariu

Fara detalii despre statie (firma si model) si fara ceva masuratori electrice nu prea avem ce sa vorbim pe aici.Cel mai bine apelezi la un electronist sa-ti repare statia, este clar ca are o problema grava si nu o poti rezolva singur.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări