Vizitator rap_florinn Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Am un Mp3 auto Pionner Deh2900 si de ceva vreme imi tot facea figuri imi sarea la anumite melodi aseara cand am facut un cd nou mia dat error 17 si apoi error 11 si nu mai vrea sa citeasca nici un cd Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 In prima faza ar trebui desfacut pentru curatarea lentilei, dar sunt sanse sa trebuiasca schimbat blocul optic. Link spre comentariu
Vizitator rap_florinn Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Si este scump blocul optic? Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Si este scump blocul optic?Prima data desfac playerul, este eroare de citire deci sunt sanse mari sa fie de la praful depus pe lentila, se curata cu un betisor cu vata si eventual alcool izopropilic.Cu ocazi desfacerii vezi ce bloc optic are si apoi cauti pret, totusi nu cred ca merita sa-l schimbi. Link spre comentariu
Vizitator rap_florinn Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 L-am curatat cu parfum are ceva Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 L-am curatat cu parfum are cevaNu ar trebui sa se intample nimic. Monteaza-l si vezi daca merge. Link spre comentariu
Vizitator rap_florinn Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Nu functioneaza Link spre comentariu
alfabit Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 CD-urile auto se folosesc decit in tari cu sosele asfaltate, preferabil autostrazi, in celelalte locuri un radio - USB e mai mult decit suficient. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum