Nostalgic Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 mecanismul nu e intepenit, conzii elko in perfecta stare releul , daca frinez rotorul comuta cu frecventa de secunda miine mai continui verificarea. Link spre comentariu
ionionescu Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 La 03.02.2018 la 22:36, m-iulian a spus: Eu am unul care acu' doi ani l-am reparat. Il am din anii 90. Pe undeva am schema(pe hartie), nu sunt sigur de manualul de utilizare. Reglajul se facea cel mai usor in fata televizorului (frecventa caderlor e/era 50Hz) sau folosind o lampa cu neon alimentata la priza. Eu mi-am facut un generator de 50 Hz cu care am aprins un led. Vorbim pe mail. M-am jucat mult cu el si cu casetofonul din serie. Iulian Salut, am gasit aceasta conversatie si as fi interesat de repararea casetofonului din serie. Mecanic e ok, pe placa motorului sunt 2 tranzistoare Darlington BC 516/517 defecti. Te bagi la o reparatie? Link spre comentariu
m-iulian Postat Iulie 21, 2020 Partajează Postat Iulie 21, 2020 Luni revin din concediu si vorbim. Adresa mea de e-mail e morosaniuliansorin at yahoo punct com Link spre comentariu
Tom Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 O întrebare,poate cineva să pună o poză -doua cu balamaua de la PD -D351 in poziția închis și poziția deschis a capacului de protecție ? Link spre comentariu
Tom Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Acum 20 ore, string a spus: Mulțumesc, poți pune o poza și cu capacul deschis? Link spre comentariu
string Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 Cu drag. Poză cu capac deschis nu am. Se sprijină balamaua în muchia de la tabla aceea curbată, ca limitator de cursă la cam 90 de grade. Așa li s-a ”cășunat” (la proiectare) pentru că este un capac destul de greu. Link spre comentariu
Tom Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Mulțumesc abia acum am văzut mesajul tău,la balamaua mea in poziția deschis partea mobila din capac se sprijină pe partea fixă ( cele două vârfuri) nu la 90 de grade și din această cauză nici capacul nu stă deschis! Îmi rămîne doar să modific cele două vârfuri să ajungă capacul la aproximativ 90 de grade. Link spre comentariu
string Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Aici se mai vede ceva cu capac deschis ... Prea puțin la balama... Mulțumesc. Capacul nu vrea să stea ridicat.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum