Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caracteristici functionale pick-up E. I. PD-D 351.

Vizitator g_poturlu

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elm

4

• m-iulian

4

• string

3

• Tom

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 03.02.2018 la 22:36, m-iulian a spus:

Eu am unul care acu' doi ani l-am reparat. Il am din anii 90. Pe undeva am schema(pe hartie), nu sunt sigur de manualul de utilizare. Reglajul se facea cel mai usor in fata televizorului (frecventa caderlor e/era 50Hz) sau folosind o lampa cu neon alimentata la priza. Eu mi-am facut un generator de 50 Hz cu care am aprins un led.

Vorbim pe mail.

M-am jucat mult cu el si cu casetofonul din serie.

Iulian

Salut, am gasit aceasta conversatie si as fi interesat de repararea casetofonului din serie. Mecanic e ok, pe placa motorului sunt 2 tranzistoare Darlington BC 516/517 defecti. Te bagi la o reparatie?

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Cu drag.

Poză cu capac deschis nu am. Se sprijină balamaua în muchia de la tabla aceea curbată, ca limitator de cursă la cam 90 de grade.

Așa li s-a ”cășunat” (la proiectare) pentru că este un capac destul de greu.

Link spre comentariu

Mulțumesc abia acum am văzut mesajul tău,la balamaua mea in poziția deschis partea mobila din capac se sprijină pe partea fixă ( cele două vârfuri) nu la 90 de grade și din această cauză nici capacul nu stă deschis! Îmi rămîne doar să modific cele două vârfuri să ajungă capacul la aproximativ 90 de grade.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări