Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

KENWOOD KA 3300 D

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este de evitat astfel de "BALARI", e bine totusi ca etaju final al amplificatorului sa fie cap-coada pe tranzistori cum are 95% din capurile de serie, 99.9% din sculele high-end. TA2030 este pus mai mult ca sa simplifice situatia.

Tranzistorul are zeci de echivalenti, TA2030 nuprea are..

Si sa ai faci unu dupa schema lui cred ca e de lucru...

Posted Image

Link spre comentariu

amplificatorul presteaza impecabil , insa vreau sa va intreb altceva .......de ceva timp ma bate gandul sa incerc sunetul de vinil , vad pe kazii o gramada de pick-upuri , problema mea este ca habar nu am care este treaba cu acest mediu de stocare , nu stiu mai nimic despre placile de vinil asa ca intrebarile ar fi :- cum e cu acele , se schimba , se nimeresc de la unele la altele , se schimba calitatea sunetului .........- la sectorul de pret pana in 500 ron ce firma sa aleg ?- direct drive sau belt drive ? - banuiesc ca direct drive sa scap de grija curelei de antrenare ......- ce inseamna MM-MC la amplificator , stiu ca are legatura cu pick-up ul ................- viniluri se mai fabrica ? sau mergem pe second .......- cate melodii intra pe un vinil - intrebare stupida dar extrem de interesanta pentru mine ........ :nas: - care e avantajul unuia AUTOMATIC fata de unul normal .....si cam atat , sunt mare fan de sunetul analog , am o gramada de deckuri si vreo 4 maguri in colectie dar spre rusinea mea pick-up-ul l-am neglijat total desi se spune ca INCA este cel mai bun mediu de stocare .....multumesc!

Link spre comentariu

Ce treaba are subiectul asta cu pick-up-urile ?Ești offtopic la tine in subiect ?Reciteste regulamentul ....

intentia mea a fost aceea de a nu mai deschide un alt topic pentru aceste nelamuriri .....inclin sa cred ca voi primi raspuns si aici , si ca regulamentul asta pe care vad ca il aplicati in stil militienesc , va face o exceptie in cazul unui invatacel ca mine ........ma'nclin!
Link spre comentariu

Acele de obicei nu sunt interschimbabile-fiecare doza are acul ei;materialele depind de firma ,cele mai bune sunt cele de diamant,forma acului are si ea importanta (conica,eliptica),etc-o doza buna pentru vechile sisteme quadro ,cu ac "Shibata" trecea de 45khz.Importanta e si adaptarea dozei cu preamplificatorul-impedanta ,capacitate,nivel semnal.Reglarea fortelor are impotanta sa,etc.Cautati pe net ,e o intreaga literatura,sunt site-uri dedicate.Cu un pick-up bun,cu un disc DMM,de multe ori se poate obtine o dinamica mai buna decat pe cd.

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
Vizitator luis_13

am si eu un amplificator kenwood ka-3300,il am de mult ,stiu ca i-am dat finalii jos ,in ideea ca sunt defecti , sa incerc sa cumpar ,dar nu am gasit atunci ,nedetinad schema,nu am facut masuratori si nu sunt comvins ca sunt defecti,ati putea sa-mi dati schema?,multumesc anticipat

Link spre comentariu

va salut ,am un amplificator kenwood model ka-3300(difera fata de cel ce l-a postat eduardo ,model ka 3300d),si am urm. defect ,amplifica destul de tare dar sunetul este distorsionat (se aude gajiind)oare sa fie finalii defecti?ca finali am doua c. i. capsulate cu 8 pini ; c.i. 981a si celalalt c.i. 661b, ma puteti ajuta cu o idee chiar si cu o schema?multumesc anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări