Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

KENWOOD KA 3300 D

Postări Recomandate

de ceva timp sunt in cautarea unui amplificator pe viata ca sa zic asa , am tot avut nenumarate jucarii dar niciodata un asemenea aparat ......este full original cap de serie 1987.....are aproape 20 kg , transformator capsulat , 4 condensatori filtraj de 18.000 micro fiecare , full ELNA , potentiometru de volum ALPS , parte digitala construita complet separat fata de restul ampului , google zice 2x 155 w la 8 ohmi , si 2x 190 w la 4 ohmi .......................vreau acest model pentru ca are toate tipurile de intrari cunoscute -RCA , COAXIAL , OPTIC , are putere mai multa decat imi trebuie , este al unui prieten care cere in jur de 300 euro pe el ......se merita ?

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am avut fratele mai mic 1100D. l-am luat de defect si tot asa l-am vandut..pe bucati. avea un integrat la unul dintre canale dus si stiu ca nu am gasit nicaieri sa-l cumpar. traful are doua infasurari de putere (una mai mica si una mai mare), iar filtrajele sunt cate 2 pe fiecare infasurare,

Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu

nu l-am auzit, dar cred ca merita banii.de ce spun asta?...nu stiu daca ai observat, dar pe ebay sunt cateva articole kenwood pe care nu le gasesti nici daca dai cu tunul, iar cand apar sunt la niste preturi fenomenale.eu am un ka-1000.l-am luat cu 2 milioane si ma gandeam sa-l vand mai bine.dupa un an nu l-am vazut pe ebay decat odata la 1000 de euro.

Link spre comentariu

spre deosebire de 1100 d sau 1100 sd pe care le-am vazut pe net la interior , acesta nu are nici un integrat final , are doar patru tranzistori maricei pe care scrie T.R.A.I.T si inca ceva ce nu am putut descifra la lumina lanternei . :nas: .......l-am ascultat astazi cam 2 ore la volum maricel , si suna bine spre foarte bine , nu are finetea unuia pe tranzistori clasici dar are un ,,zvac ,, ca sa zic asa incredibil , este capabil sa impinga foarte repede si basii de 25 , iar pe intrare digitala -coaxiala , chiar am observat o imbunatatire substantiala a sunetului , sursa fiind un cd player ROTEL ......

Link spre comentariu

Finali dubli DAT1018N si DAT1018P, tranzistori specifici Kenwood (facuti de Sanken); nu prea mai gasesti.Manualul service se gaseste pe net, are 17,5MB si este super idiot scanat.

la o utilizare moderata , volum maxim 50 w , fara scurt pe iesire sau alte minuni , ce sanse crezi ca sunt sa cedeze ?
Link spre comentariu

Eu am un KA-880SD si sunt multumit de el, al meu e doar 2x100W/8ohmi, nu recomanda nici la al tau sa-l folosesti pe 4 ohmi.

Mi se pare o serie foarte buna de amplificatoare, imi place mult pentru ca sunt in clasa H.

Ai grija ca desi toti potentiometrii si cablajul sunt ALPS la mine mai fac probleme comutatoarele, la sursa de semnal in special dar si unele butoane (defeat de la equalizer, etc). Deci verifica bine comutatoarele, daca tot e de la un prieten poate ti-o lasa 1 zi in proba.

Problema comutatoarelor de la mine s-a rezolvat cat de cat cu spray de contact, apar probleme mai ales atunci cand stau nefolosite comutatoarele.

Aveti grija la pamblica aia alba care aduce semnalul in fata, sa nu o agati cand pui sau scoti capacul de la carcasa !

Pretul e pe masura aparatului, dar merita.

http://audio-heritage.jp/TRIO-KENWOOD/amp/d-3300a.html

Link spre comentariu

pai tocmai asta e , am boxe pe 4 ohmi (REVOX PLENUM B ) .......pe spate scrie ca in configuratie speakers A ori B merge de la 4 ohmi .........

Sigur merge dar cum la amplificatoarele de casa nu stii cand ajungi la maxim (adica fara sa-ti dai seama ca esti la maxim cand gajaie) ai sanse sa o suprasoliciti. Daca nu o fortezi (ca oricum are destula putere) si asculti in regim normal in casa sigur nu vor fi probleme nici pe 4 ohmi.Uneori japonezii spun ca merge pe 4 ohmi dar nu prea e adevarat, adica merge dar nu in regim continuu la putere mare. Cel mai bine ar fi sa ne luam dupa tensiunea de alimentare, de acolo poti spune ce putere livreaza amplificatorul.
Link spre comentariu

Uneori japonezii spun ca merge pe 4 ohmi dar nu prea e adevarat, adica merge dar nu in regim continuu la putere mare.

daca nici japonezilor nu le dam crezare..atunci cui? :rade: am un yamaha ax-900 si boxe pe 4ohmi si crede-ma ca de abia se incalzeste radiatorul la 40-50% din volum
Link spre comentariu

Uneori japonezii spun ca merge pe 4 ohmi dar nu prea e adevarat, adica merge dar nu in regim continuu la putere mare.

daca nici japonezilor nu le dam crezare..atunci cui? :rade: am un yamaha ax-900 si boxe pe 4ohmi si crede-ma ca de abia se incalzeste radiatorul la 40-50% din volum
ax 900-le parca nu merge de la 4 ohmi .......stiam ca de la 8 in sus
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări