Vizitator laureti30 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 ia apa se opreste si imediat o da afara un sfat va rog cine a mai intalnit problema asta... Link spre comentariu
realconstruct Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Se aprind anumite leduri pe bord in momentul in care da apa afara ?Fa o poza , sau preconizeaza care anume se aprind . Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 nu se aprine nici un led Link spre comentariu
Vizitator ianculescu cristian Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Sal.In urma cu 1 an am avut aceeasi problema la WP 100 EX. Este drept nu facea tot timpul.Stiu ca am schimbat PRESOSTATUL ( cel care constata nivelul de apa din cuva ), insa la mine am descoperit ca la cateva bobinele ale releelor, apareau pe aparatul de masura rezistente mai mici de 350 omi, prin urmare am schimbat si CI ULN 2003.Insa daca masori si ai rezistente mai mari 350 - 450 omi, atunci integratul este bun. Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 sa rezolvat,schimbat presostat,desi l-am masurat si la aparat dadea bine,multumesc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum