Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Baterii Pentru Electrostivuitor

Vizitator nicolay2012

Postări Recomandate

Vizitator nicolay2012

am un electrostivuitor Hyster , este alimentat de 36 elementi a 2 volti fiecare...ma gandeam sa cumpar baterii de tir de 225 de amperi si sa pun 6 bucati...ce ma sfatuiti ..??? merita ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ai nevoie de baterii de ... tractiune.Elementele acumulatoarelor de tractiune sunt moderne, realizate in bacuri de polipropilena elastice si rezistente la vibratii.Placile pozitive sunt de tip tubular (Panzer), iar placile negative sunt pastate.Intre placile pozitive si cele negative sunt montati separatori tip “poseta” microporosi.Elementele sunt prevazute cu dopuri speciale care permit eliminarea gazelor, precum si umplerea cu electrolit.Inserierea elementelor se realizeaza cu ajutorul conectorilor filetati sau cu legaturi sudate, la borne asigurandu-se o etansare perfecta, care impiedica scurgerile de electrolit . Pentru regimuri de exploatare intense se recomanda celule prevazute cu sistem de amestec (airmixing) ce permite utilizarea in doua schimburi fara reincarcare.Cu acumulatori clasici ... vei avea probleme.

Link spre comentariu
Vizitator nicolay2012

multumesc peentru raspuns...dar acumulatorii care ii mai am imi arata la masurat, 2 volti-fiecare...din 36 am eliminat 3 care erau morti, pana anul trecut a mai functionat asa....adica puteam sa il folosesc 30 min.ce ar trebui sa fac cu restu sa isi mai revina ..sa bag electrolit sau apa distilata..am client si trebuie sa il vada functionand, iam spus ca trebuiesc schimbati acumulatori.multumesc..

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator nicolay2012

referitor la intrebarea initiala....am incercat sa bag apa distilata in baterii dar nu vor sa isi mai revina...asa ca ma gandesc sa fac rost de inca 2 baterii de camion (4 am deja) care mai au ceva putere, sa le pun la incarcat si pe urma sa le inseriez pentru a reusi sa il misc....(este intr-un garaj si trebuie scos afara).va rog sa ma sfatuiti, o sa reusesc sa il misc sau nici nu merita efortul.?multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări