Vizitator augustin22ro Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 semireglabil de 552 ohmi - acest semireglabil este folosit pentru a regla temperatura congelatorului ce face parte din combina frigorifica bosch kge 3112/02 (nu se mai fabrica din 1993). nu am gasit de cumparat acest semireglabil. daca ma poate ajuta cineva as fi foarte bucuros. eventual un potentiometru de 552 ohmi daca exista asa ceva. voi pune in curand si poze cu piesa. am fost si pe la un atelier de reparatii tv si domnul de acolo mi-a spus ca a vazut asa ceva in tv-urile grundig vechi de 25-30 de ani. multumesc anticipat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 La potentiometrele vechi romanesti ai toate sansele sa dai de unul care are peste 500 ohmi(520,530,dupa noroc),dar fix de 552 ma indoiesc sa gasesti prea curand.Esti sigur ca asta e valoarea care iti trebuie,sau e o greseala de interpretare marcaj...E potentiometru sau semireglabil? Link spre comentariu
Vizitator augustin22ro Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 am gresit si am pus subiectul de 2 ori. discutia e aici si cu poze. viewtopic.php?f=16&t=111193 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum