YO9IBC Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Cumpar statie Kenwood TK-270 sau TK-278 VHF, varianta veche cu 32 canale. Nu ma intereseaza aspectul, nici daca e completa, ma intereseaza doar placa din interior sa fie OK. Eventual ofer la schimb diverse. Astept eventualele oferte aici pe PM sau la mail: [email protected] Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Salurtare ce problema are placa ta??ai incercat sa o repari??daca nu este moarta din punct de vedere software te pot ajuta cu reparatia...ce are?? Link spre comentariu
YO9IBC Postat Mai 12, 2012 Autor Partajează Postat Mai 12, 2012 SalutE praf.....S-a alimentat la 13,8v de catre un nemernic. Sunt integrate zburate.......Ai o placa? Link spre comentariu
popa ionut Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Am dar treaba este ca nu functioneaza..este moarta dinc auza cuiva care a incercat sa o programeze...si a venit cu ea la reparat si mi a ramas pe aici ...ce integrate are zburate??la o alimentare de 13.vcc ar fii trebuit sa crape sursa si cela pe langa...a trecut de sursa la integrate??? Link spre comentariu
YO9IBC Postat Mai 12, 2012 Autor Partajează Postat Mai 12, 2012 E praf.... Da-mi te rog un mesaj in PM cu id-ul tau de messenger, poate reusesc sa o fac pe aia........ Link spre comentariu
YO9IBC Postat Mai 12, 2012 Autor Partajează Postat Mai 12, 2012 Placa nu. Sunt de vanzare? Link spre comentariu
tiritrobo Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Placa nu. Sunt de vanzare?Da.200 RON perechea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum