gogu1305 Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Mulțumesc mult. Prima dată incerc varianta măsurării tensiunilor pe selector la rece și la cald. Link spre comentariu
eugen popescu Postat Ianuarie 25, 2023 Partajează Postat Ianuarie 25, 2023 Salutare tuturor Sunt amator si repar doar pt. mine m-am pricopsit cu un tv. samsung care are sonor si imagine care vin la pachet cu niste dungi pe verticala ,nu pe tot ectanul As dori daca ma puteti ajuta cu un manual de UE 40KU6172U sa verific tensiunule pe Tcon care e pe placa de baza multumesc anticipat Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 La 25.01.2023 la 19:01, eugen popescu a spus: Salutare tuturor Sunt amator si repar doar pt. mine m-am pricopsit cu un tv. samsung care are sonor si imagine care vin la pachet cu niste dungi pe verticala ,nu pe tot ectanul As dori daca ma puteti ajuta cu un manual de UE 40KU6172U sa verific tensiunule pe Tcon care e pe placa de baza multumesc anticipat nu va ajuta manualul,acolo e defect de display,drivere superioare,oxidate,defecte......sau sa spunem ca aveti noroc sa fie ceva contacte benzi ce ajung la display odata ce e imagine,inseamnå ca tensiunile sant ok,daca e imagine pe jumatate de display si cealalalta jumatate e doar cu dungi atunci poate cu ceva noroc sa izolati defectul,trebuie timp,rabdare si pricepere,sant videoclipuri ,daca cautati pe google Link spre comentariu
mireaconstantin66 Postat Februarie 14, 2023 Partajează Postat Februarie 14, 2023 La 30.11.2016 la 11:20, Florinel TV a spus: Nu cred ca gasesti schema usor , eu o detin daca o vrei o pun aici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum