Vizitator planoristul Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Am un frigider marca electrolux cu congelator jos...congelatorul ingheata dar frigiderul nu.L-am dezghetat complet curatat si lasat o zi ,l-am conectat iar la priza si la fel congelatorul merge si frigiderul nu. Mentionez ca se aude in spate un susur cum ar curge ceva incontinuu in spate. Daca poate cineva sa-mi dea o idee multumesc mult si totodata multumesc ca v-am descoperit si va pot consulta. Link spre comentariu
emilberculescu Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Am un rigider marca electrolux cu congelator jos...congelatorul ingheata dar frigiderul nu.Numai congelatorul ingheata.Temperatura in congelator este constanta de -18 grade CTemperatura in frigider este intre + 4 si 8 grade C Link spre comentariu
Vizitator planoristul Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 asa este...cam ce ar putea sa fie???pana contactez un meserias. Link spre comentariu
japan Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 asa este...cam ce ar putea sa fie???pana contactez un meserias.Buna ziua. Mentionez ca se aude in spate un susur cum ar curge ceva incontinuu in spate. Este posibil sa fie o pierdere de agent frigorific. contacteaza un meserias Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Daca'i cu decongelare automata frigider , este blocat pe aceasta .,..functie . Link spre comentariu
Vizitator planoristul Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Imi place aici la voi,multumesc pentru sfaturi o zi buna la toata lumea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum