Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum sa scot si eu un receptor de pe o placa de tv

Vizitator caran12

Postări Recomandate

Vizitator caran12

Buna ziuoa As dori sa scot si eu un receptor de la un tv (adika sa tai partea cu receptorul). As vrea sa-l folosesc la mai multe componete audio incorporat intr-o singura "cutie" butoanele care le folosesc la schimbarea canalului sa folosesc ca aprindere/stingere si alea de volum se le folosec ca volum normal mentionez ca nu prea ma pricep dar cat de cat ma mai pricep Va multumesc!!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4

• vasile eugen

3

• riderinblack

3

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

"mentionez ca nu prea ma pricep dar cat de cat ma mai pricep" Deci : ai un tv cu TK busit si vrei sa'l folosesti pe post de "radio" pentru ... ascularea programelor de televiziune.Corect ?

Link spre comentariu

Eu cred ca vrea sa puna intr-o cutie mai multe placi taiate din aparate si sa faca jn amplif cu comenzi digitale.Clar nu se pricepe si nu stie ce inseamna asta.Sfatul meu i-ati gandul cu taieturi din tvuri

Link spre comentariu
Vizitator caran12

eu am bagat intro cutie mai multe amplificatoare ......si vreau sa tai dintrun tv partea cu receptoru unde trebuie taia?

Link spre comentariu

Ce sa faca numai cu IRul fara procesor?crede ca asa simplu este?cum comenzi volumul la amplificatoare ?cu regl;aj in tensiune (asta in caz fericit cand procesorul Tvului nu lucreza pe SCL,SDA cu jungla)

Link spre comentariu
Vizitator caran12

eu ma referam ca piese trebuie sa scot de pe placa ca sa realizez un receptor mai exact sa scot de a intregu sa nu mai fac nicio modificare la iel puteti sami spuneti?

Link spre comentariu

Din tv ,pt ceea ce vreti sa faceti,este mai dificil,daca nu imposibil. Daca vreti sa faceti un receptor de infrarosu,mai bine cautati o schema pe net!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări