Vizitator caran12 Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Buna ziuoa As dori sa scot si eu un receptor de la un tv (adika sa tai partea cu receptorul). As vrea sa-l folosesc la mai multe componete audio incorporat intr-o singura "cutie" butoanele care le folosesc la schimbarea canalului sa folosesc ca aprindere/stingere si alea de volum se le folosec ca volum normal mentionez ca nu prea ma pricep dar cat de cat ma mai pricep Va multumesc!!!! Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 "mentionez ca nu prea ma pricep dar cat de cat ma mai pricep" Deci : ai un tv cu TK busit si vrei sa'l folosesti pe post de "radio" pentru ... ascularea programelor de televiziune.Corect ? Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Eu cred ca vrea sa puna intr-o cutie mai multe placi taiate din aparate si sa faca jn amplif cu comenzi digitale.Clar nu se pricepe si nu stie ce inseamna asta.Sfatul meu i-ati gandul cu taieturi din tvuri Link spre comentariu
Vizitator caran12 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 eu am bagat intro cutie mai multe amplificatoare ......si vreau sa tai dintrun tv partea cu receptoru unde trebuie taia? Link spre comentariu
eduard07 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Mai bine ia un radio de 2 lei si rezolvi problema,daca totusi vrei sa faci ce spui scoti placa din radio si faci cum vrei tu Link spre comentariu
Vizitator caran12 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 eu nu vreau radiou vreau partea din tv receptoru care primeste semnal de la telecomanda cum fac? Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 "Receptorul" ... IR ?Specifica tipul si modelul TV-ului pe care vrei sa'l ... chiuretezi . Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Ce sa faca numai cu IRul fara procesor?crede ca asa simplu este?cum comenzi volumul la amplificatoare ?cu regl;aj in tensiune (asta in caz fericit cand procesorul Tvului nu lucreza pe SCL,SDA cu jungla) Link spre comentariu
vcdec Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Cred ca asa ceva:viewtopic.php?f=59&t=106282Poate nu am inteles eu bine? Link spre comentariu
Vizitator caran12 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 tv care vreau sai ii iau receptoru este vestel model: 1155T Link spre comentariu
Vizitator caran12 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 cum fac sa tai partea cu receptoru? Link spre comentariu
riderinblack Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 cum fac sa tai partea cu receptoru?Eu as incerca si cu bomfaierul Link spre comentariu
Vizitator caran12 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 eu ma referam ca piese trebuie sa scot de pe placa ca sa realizez un receptor mai exact sa scot de a intregu sa nu mai fac nicio modificare la iel puteti sami spuneti? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Din tv ,pt ceea ce vreti sa faceti,este mai dificil,daca nu imposibil. Daca vreti sa faceti un receptor de infrarosu,mai bine cautati o schema pe net!! Link spre comentariu
riderinblack Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Trebuie sa folosesti ceva microcontroler (pic, atmel etc), nu merge cum vrei tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum