Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator chitara electrica

ALEKS

Postări Recomandate

http://www.lumeatuburilor.110mb.com/Tuburi%20Electronice/Amplificator%20WASP/index.htm

Aici sunt ceva detalii despre "layout". Cat despre trafo. de alimentare, el este cu un primar si 2 secundare dupa cum urmeaza:

Sec1: 220V:220V / 100mA

Sec2: 220V:6.3V / 2.5A

Trafo. de iesire este unul clasic: bobina primar apoi bobina secundar pe miez de 36VA. Pri: 2200sp, Sec: 108sp (daca-mi amintesc bine).

ALEKS

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

18

• overdrive

4

• yo9hrb

3

• Electron

2

Top autori în acest subiect

http://www.lumeatuburilor.110mb.com/Tuburi%20Electronice/Amplificator%20WASP/index.htmAici sunt ceva detalii despre "layout". Cat despre trafo. de alimentare, el este cu un primar si 2 secundare dupa cum urmeaza:Sec1: 220V:220V / 100mASec2: 220V:6.3V / 2.5ATrafo. de iesire este unul clasic: bobina primar apoi bobina secundar pe miez de 36VA. Pri: 2200sp, Sec: 108sp (daca-mi amintesc bine).ALEKS

Ma gandeam la schema lui overdrive, cea cu 2 canale clen si drive ....
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator alexenescu

Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Modul distors(overdrive) s-ar putea pune separat de amplificator? Ca un fel de "pedala" de efecte cu In - Jack Out - Jack

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări