Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentatoare

Vizitator bkm03

Postări Recomandate

Vizitator bkm03

Salut,..!..Sunt un amator in electronica si m-am bagat sa repar un etaj de alimentare de la un play station 2,...am gasit mai multe piese arse pe care binenteles le-am inlocuit.problema sunt 2 diode zenner,cod-1235- 5, este notat mai mic,...pe care nu le gasesc.Va rog , ajutati-ma daca puteti sa-mi dati valorile acestora,sau o informatie ,pe unde pot cauta,un site,un catalog,sau un inlocuitor al acestora....Acestea seamana cu diodele redresoare , 1n4001 ,..iar dupa mine par a fi de 2 watt, ca marime...Sunt in strainatate iar celelalte piese le-am achizitionat doar la comanda,...de aceea mi-ar trebui mai mult valorile sau un site de unde pot cumpara.Va multumesc mult de tot.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

1

• Vlad Mihai

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna ziua, spuneti-mi ce tensiune si curent debiteaza acel alimentator, ca sa ne putem gandi si la o solutie de a il inlocui in caz ca nu reusiti sa il depanati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări