Vizitator bkm03 Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Salut,..!..Sunt un amator in electronica si m-am bagat sa repar un etaj de alimentare de la un play station 2,...am gasit mai multe piese arse pe care binenteles le-am inlocuit.problema sunt 2 diode zenner,cod-1235- 5, este notat mai mic,...pe care nu le gasesc.Va rog , ajutati-ma daca puteti sa-mi dati valorile acestora,sau o informatie ,pe unde pot cauta,un site,un catalog,sau un inlocuitor al acestora....Acestea seamana cu diodele redresoare , 1n4001 ,..iar dupa mine par a fi de 2 watt, ca marime...Sunt in strainatate iar celelalte piese le-am achizitionat doar la comanda,...de aceea mi-ar trebui mai mult valorile sau un site de unde pot cumpara.Va multumesc mult de tot. Link spre comentariu
riderinblack Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Pune o poza, doua cu respectivele piese si cu placa. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Buna ziua, spuneti-mi ce tensiune si curent debiteaza acel alimentator, ca sa ne putem gandi si la o solutie de a il inlocui in caz ca nu reusiti sa il depanati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum