crocobaurul Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Am nevoie de un convertor USB-Serial, Problemele sunt PICKIT 2.61 are UART Tools. Poati trimite ceva serial.Dar cum faci sa il vada sistemul ca serial ? Sau cum ai putea folosi Active Sync sau PC Link ?Ce curent sa bag pe pinii serialului ca daca leg gresit sa nu il ard ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Buna seara !Dumneavoastra va trebuie ceva asemanator ca in imaginile atasate mai jos,dar nu stiu daca are transferul de date rapid. O seara buna !! Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 m-ar interesa sa execut un convertor usb-serial... ceva sugestii? vreo schema? Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Gasesti o gramada dupa o cautare de FT232 sau PL2303.Daca nu ai nevoie de convertor integrat intr-o aplicatie, nu merita sa te chinui sa il faci tu. Gasesti cabluri de genul, foarte ieftin (10-20 RON). Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Pai pentru serviciu am cumparat, a costat 95ron..d-aia ma gandeam... Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Sper sa nu se considere reclama: http://www.okazii.ro/cautare/usb+serial.html?per_page=200&fuzzy=0&sort=pret_asc Gasesti mult mai multe daca cauti mai in detaliu. Cred ca si aici pe forum la bazar gasesti. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Si eu sper sa nu se considere reclama. oricum, Multam fain! In urma cautarii "convertor usb", bla bla de pe telefon, nu rezulta nici un produs. De pe calcululatoram rezolvat, am Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum