Vizitator gg74 Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Ce marci de simeringuri vi s-au parut mai bune sau ce folositi cu rezultate bune.Eu de exemplu nu reusesc sa gasesc ceva bun pt Beko,Artic, mai mult de 6-12 luni nu rezista,cu tot cu cotele de rulment si bucsa simering refacute Link spre comentariu
Vizitator bogdanbercu84 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Nu cred ca are importanta de cine este fabricat acel semering.Ideea este sa fie montat corect semeringul dupa ce in prealabil a fost curatat axul central.Este interzisa curatarea cu solutii abrazive sau mai rau cu smirghel deoarece acel semering nu va rezista mult timp.... Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 ce rulmenti folosesti?asa am patit si eu tot la 6-12 luni se ducea semering si rulmenti,am schimbat marca de rulmenti 6204-6203 cu rulmenti de 25 lei bucata, Link spre comentariu
Vizitator gg74 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Cum spuneam am refacut cotele rulmentilor si bucsa pe care culiseaza simeringul,nu le-am curatat. Dar daca trebuie curatate tu ce metoda folosesti? Link spre comentariu
Vizitator gg74 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 ce rulmenti folosesti?asa am patit si eu tot la 6-12 luni se ducea semering si rulmenti,am schimbat marca de rulmenti 6204-6203 cu rulmenti de 25 lei bucata,Folosesc doar rulmenti SKF,o marca destul de buna.Cu siguranta problema este la simeringuri de proasta calitate.Pe vremuri masinile Automatic romanesti foloseau simeringuri de la Fartec Brasov si mergeau peste 10 ani fara probleme Link spre comentariu
radu cnc Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Mrci bune de semeringuri sunt KTT, GUFERO. Link spre comentariu
nationalistu Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 EU folosesc pentru a lustrui bucsa unde lucreaza semeringul,sfoara de canepa si scrum de tigara,am vazut asta la un meserias batran,iese o suprafata oglinda. Link spre comentariu
radu cnc Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Daca cota este uzata, dupa lustruire se poate strange arcul la semering in sensul ca se taie o bucatica mica din arcul care strange buza de etansare a semeringului sa aibe strangere pentru noua cota uzata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum