Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Date Tehnice doza pick-up Unitra MF-104.

Vizitator g_poturlu

Postări Recomandate

Vizitator g_poturlu

Buna Ziua,Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii despre doza magnetica Unitra MF-104:- valoarea in grame pentru tracking force adjustment la un brat care utilizeaza o astfel de doza;- valoarea in grame pentru anti-skating force adjustment un brat care utilizeaza o astfel de doza;Eu nu am reusit sa gasesc aceste date pe Internet, daca stiti o dresa la care se afla ele va rog sa o scrieti.Multumesc,Toate cele bune,Gabriel

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ex.escu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator g_poturlu

VA MULTUMESC Domnule Rosca! Bine-nteles ca ma ajuta.Imi puteti spune va rog din ce carte/manual sunt luate paginile postate?Toate cele bune,Gabriel

Link spre comentariu
Vizitator g_poturlu

As vrea sa va rog sa incarcati si pagina cu continuarea capitolului 7 legat de ungerea picupului, as vrea sa vad ce tip de lubrifiant este recomandat si care sunt punctele de ungere.Multumesc,Toate cele bune,Gabriel

Link spre comentariu

Doza MF 104 face parte din categoria dozelor cu inductanta mare;pentru a avea o caracteristica de frecventa cat mai buna in domeniul frecventelor inalte ,capacitatea cablului de conectare cu preamplificatorul trebuie sa fie mica,la fel capacitatea de intrare a preamplificatorului (cca.100pf per total,la p.i.f. se poate ajusta cu condensatori suplimentari prntru rezonanta la 20khz).Preamplificatorul trebuie sa se comporte bine la supramodulare(exclus scheme cu 2 tranzistori,eventual de la LM833 in sus.)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări