munteanuiulian Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Buna dimineata si bine v-am regasit. Problema cu calculatorul a fost rezolvata mai exact placa video era dusa si de aceea imi tot facea mie atatea probleme dar am schimbat-o cu un Nvidia GeForce Gt 240 si acum merge totul ca uns insa acum am o alta dilema , vreau sa fac un mic upgrade la pc si am o mare nedumerire . Avand in vedere ca pc-ul va fi folosit pentru gaming in mare parte si pentru muzica si filme nu stiu ce placa de sunet decenta sa aleg . Tin sa precizez ca am detinut o Creative sound blaster externa si am fost profund dezamagit de ea dar cred ca ar fi mai bine sa va spun ce va intra in acel calculator ca sa stiti mai exact ce sa imi recomandati tin sa precizez ca nu voi atasa si linkurile site-ului de unde le voi achizitiona tocmai pentru a nu incalca vreo regula pe acest forum.Procesor AMD FX X4 FX-4100 4 Core (AM3+) Black EditionPlaca de baza Gigabyte GA-990XA-UD3 AM3+Placa video Gainward nVidia GeForce GTX570 1280MB GDDR5 320bitMemorie RAM Kit Dual Channel Corsair 8GB (2 x 4GB) DDR3 2000MHz 2 x SSD OCZ AGT3-25SAT3-60G, 2.5", 60GB, SATA III in Raid 0 sau 1 (inca ma gandesc) pentru OS4 x HDD Seagate 1TB, 7200RPM, 64MB, SATA3 Sursa inca caut care sa duca lejer tot ce este mai sus La capitolul cooling inca nu stiu pe ce sa merg aer sau apa si aici sper sa ma puteti sfatui voi.Carcasa a fost deja achizitionata si mai exact este una tip Server Full Tower nu stiu exact numele brandului .Am ales acest gen de carcasa tocmai ca sa nu stea piesele inghesuite si sa permita o racire corespunzatoare.Tin sa precizez ca acest sistem i-l voi face cadou iubitei mele si tocmai de aceea are nevoie de atata spatiu de stocare mai ales ca in laptop are un hdd de 500 de GB si tot nu ii ajunge . Saptamanal trebuie sa ii iau seturi de DVD-uri ca sa il mai goleasca.Va multumesc. Link spre comentariu
munteanuiulian Postat Mai 8, 2012 Autor Partajează Postat Mai 8, 2012 In linkul de mai jos sunt pozele unitatii care va fi modificata de asemenea http://dl.transfer.ro/transfer_ro-08may-fefad04012971dd1.zip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum