slave2anubis Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 Vreau sa fac un amplif si am nevoie de schema si de cablaj.Vreau o schema ceva pe 2n3055 sau 2n3442 ce va simplu pt incepatori si cineva cine imi poate face cablajul pt ea (contra cost desigur) daca se poate ceva pe 8omi.Va rog sa ma ajutati!!! :smt005 Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 foloseste Search.... cauta ca s-a discutat destul.... Link spre comentariu
yuly4you Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 sal omuletz, am eu facute cablaje gata,cu toate piesele pe ele, pentru 2 module de amplif in clasa A cu 2n3055,am si radiatoare dak vrei, si traf, tot ce trebe, doar finalii sa-i mai pui,.......dak vrei doar cablajele cu piese pe ele, sau cu tot cu radiatoare, sau ce vrei u iti dau.........da un PM.. si mai vbsau intra pe mess..YM: yuly4you Link spre comentariu
slave2anubis Postat Aprilie 28, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2006 Nu doar cablajul fara piese sau alte componente eu vreau pe cineva care poate sa imi faca cablajul pt mai multe amplifuri... :smt006 Link spre comentariu
yuly4you Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 eu :smt003 zi pentru ce vrei si-ti fac........intra pe mess s mai vb..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum