electronic4you Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Buna seara tuturor. Am un televizor panasonic tx-l26c10b la care nu am imagine deloc doar iluminatul fundal. Degeaba cuplez cablul de la furnizorul de televiziune, nimic, Nu se vede pe ecran nici ca as schimba posturile (ar trebui sa apare numarul de canal ) dar ledul palpaie pe televizor ca ar primi semnal de la telecomanda.Spuneti-mi va rog ce poate sa fie problema? Mentionez ca placa ( sursa) de alimentare functioneaza bine si schimbat cu alta tot asa face.Multumesc Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 In primul rand verificati daca nu cumva ati apasat pe telecomanda alta functi in afara de cea de TV. Link spre comentariu
electronic4you Postat Mai 8, 2012 Autor Partajează Postat Mai 8, 2012 nu este apasat nimic altceva. Orice buton apas pe telecomnanda nici un rezultat. Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Pe AV ..."functioneste" ? Link spre comentariu
electronic4you Postat Mai 10, 2012 Autor Partajează Postat Mai 10, 2012 Nu functioneaza nici pe av. Link spre comentariu
rares01 Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 mai mult ca sigur placa T-con defecta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum