doru tv Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 salut.am un dvd auto cu ceva avarii de neidentificat fap pentu care am nevoie de schema,dvd auto AEG,model CS-DVD250.multumiri anticipate colegilor care ma pot ajuta. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Foarte greu gasiti schema la asa ceva!!! :cry: Link spre comentariu
traianpop Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Am si eu acelasi tip de dvd, caruia ii lipseste un CI, presupun ca era stabilizator(l-am primit cu CI scos). Negasind schema, l-am abandonat.Asa ca, daca doriti piese de la el... Link spre comentariu
doru tv Postat Mai 7, 2012 Autor Partajează Postat Mai 7, 2012 acela-si ic e problema si la mine, e cu 5 terminale si a explodat un colt in care se mai vede decat sus 2596!+o reziztenta si un c electrolitic 470/16 explodat Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Este un LM2596 problema este ce urmeaza scris dupa asta .Acolo scrie tensiunea care o scoate la iesire.In general sunt de 3,3V de 5V si de 12V. Link spre comentariu
traianpop Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Daca e vorba despre R5 (plasata in fata stab. 7805), are valoarea de 0,47 ohmi(galben-violet-auriu); daca e vorba de alta rezistenta, spuneti-mi notatia, si eventual pozitia ei pe placa. Link spre comentariu
doru tv Postat Mai 7, 2012 Autor Partajează Postat Mai 7, 2012 maine ajung la atelier si va confirm date mai complexe.multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum