Extrem Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 Buna la totiAm reusit sa cumpar de la practiker f. ieftin 250 de mii pal pentru tot subwooferu de 50 de litrii.Problema este ca nu am gasit pal mai gros de 16 mm si la arabesqe nu da decat de la 5 metrii patrati is sus ! (prea mult...).Intrebarea mea e :Daca ranforsez boxa va rezista fara sa tremure pe la 150 de w RMS ?In caz ca nu...pot sa mai pun un rand de 16 mm sa le lipesc cumva?P.S este vorba de difuzoru din seria titanium GZ de 30 cm Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 cu niste ranforsari puternice nu vei avea probleme.! FOloseste dibluri mai lungi pt a prevenii trepidarea placilor..vei..avea.un.plusde rigitate! Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 fie ranforsezi cu bucati de pal pe dinauntru, fie cu stinghii de lemn, sfatul meu de la 2.5x2.5 cm in sus :yawinkle: nu are rost sa lipesti 2 placi de 16mm, vor iesi boxele prea grele :goodman: Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 27, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2006 Deci cu ranforsari rezolv problema ? Link spre comentariu
yuly4you Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 mda..........apropo, cum se aude diful asta, adik baga bass, sau l-ai probat?knd il probezi zi-mi si mie pls...k vreau sa iau shi yo unul...... Link spre comentariu
andreime Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 la incintele bt bas am lipit 2placi de 19, si a iesit perfect! practic am imbracat cutia din pal nemelaminat intr-una din pal melaminat! Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 27, 2006 Partajează Postat Aprilie 27, 2006 la incintele bt bas am lipit 2placi de 19, si a iesit perfect! practic am imbracat cutia din pal nemelaminat intr-una din pal melaminat!si kt de usoara este ??? Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 27, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2006 apropo, cum se aude diful asta, adik baga bass, sau l-ai probat?L-am probat intr-o incinta din panel dar, s-a cam distrus incinta de la bass :smt003 si a inceput sa tremure tot in ea :toimonster: In 10 minute cat am apucat sa ascult la 100 de w .... bassul e impecabil (curat ) cu un filtru activ pus pe el 35-200hz.Trebuie sa remarc ca incinta e sealed (inchisa) deci bassu trebuie sa fie foarte clar si precis...Informatii clare urmeaza dupa ce termin boxa din pal...si abia atunci va veni, sau nu va veni, recomandarea mea pt acest difuzor...Pana atunci... :smt006 Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 27, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2006 a incintele bt bas am lipit 2placi de 19, si a iesit perfect! practic am imbracat cutia din pal nemelaminat intr-una din pal melaminat!Cum le-ai lipit ? in caz ca imi va tremura ceva pe aici :smt003 am sa trec si eu pe metoda ta Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 Daca e sa lipesti 2 fai lipestele pe cele cu suprafete mari.Panoul pe care sta diful ar fi o treaba sa il ingrosi. Link spre comentariu
andreime Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 cu aracet! ideea e ca incinta exterioara este la milimetru taiata, si prin presare intra perfect! Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 5, 2006 Autor Partajează Postat Mai 5, 2006 E prea subtire...vibreaza peretii :goodman: Am sa caut pe undeva in timisoara ca tre sa aiba inafara de arabesqe, undeva acest MDF atat de rar :smt013 La arabesqe este doar la 5 m patrati si costa 1,8 milioane ! :smt013 P.S cred ca am sa trec pe BR ca pe inchisa tremura toata casa si nu simt nimic :rolleyes: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 5, 2006 Partajează Postat Mai 5, 2006 Extrem baga placi de paL care sa uneasca peretii opusi cat mai multe Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 5, 2006 Autor Partajează Postat Mai 5, 2006 Am pus domnu...vibreaza toti peretii...pur si simplu nu tine....M-am urcat pe boxa si vibra cu tot cu mine :smt003 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 5, 2006 Partajează Postat Mai 5, 2006 Am pus domnu...vibreaza toti peretii...pur si simplu nu tine.... M-am urcat pe boxa si vibra cu tot cu mine :smt003 grav :partyman: asa ceva ai nevoie.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum