Sharky Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Dar unde sunt dovezile tale maestre?Pana una alta nu esti capabil sa iti dai seama de ce face o cu cateva piese montate pe ea, dar ne tii lectii despre distorsiunile condensatoarelor.Nici tu n-ai raspuns mare lucru. Ai idee cum se fac filtrele sau ai ramas la stadiul de schimbat marci de conzi si cabluri?Are rost sa te ia cineva in serios de pe aici dupa ce ai aratat? Ce crezi?Mai raman textele care le-ai scris la bodega legat de tot felul de teorii din categoria 0 TV. Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Foarte bine...eu nu stiu+voi stiti,atunci,prezentati dovezile,ca eu,nestiutor fiind,nu le am,dar voi maestrii va eschivati la greu.Asa sa vada lumea acum ca lucrurile nu stau tocmai cum ati vrea voi,ca nu se poate pune prea mare pret pe ceea ce scrieti aici.E destul de relevanta discutia asta pe 7 pagini,ca ati sustinut sus si tare niste idei,ce nu le puteti demonstra.Deci,eu sa zicem incepator,vreau sa invat ca NU exista diferente intre componentele ieftine si cele scumpe.Cum ma convingeti?Pana acum nu ati adus nimic.Si mai lasa si tu si altii psihologia aia de 2 bani cu nu stiu ce subiect de nus de unde.Nu e relevant.Faptul ca voi nu stiti de diferenta e usturator si asta nu va convine,cand un nimeni vine si va da peste botic Va macina,nu?Si cautati metode de umilire NU MERGE Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Faptul ca voi nu stiti de diferenta e usturator si asta nu va convine,cand un nimeni vine si va da peste botic Va macina,nu?Si cautati metode de umilire NU MERGE Nu stiu cu ce ne dai peste botic. Probabil te simti mai bine ca spui asta, pe mine unul nu ma deranjeaza. Nu tin la aprecierile tale, sunt destui utilizatori cu care discut si pentru care respectul si admiratia tind sa cred ca sunt reciproce.Sunt de acord in schimb cu felul in care te-ai catalogat. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 @mordor, sincer, sari calul.Sunt o gramada de componente care nu au treaba cu audiofilia, costa mult mai putin ,nu le face nimeni reclama si suna perfect. Vezi specificatiile pentru aparatura medicala sau militara. de exemplu.Producatorii stiu ce fac si iti spun si la ce sunt bune acele componente.Eu sunt de acord cu atit:"piesele nu sunt la fel si nu suna la fel", (cel putin pe calea de semnal si in filtrare) in rest nu vreau sa fiu snob.Condensatoarele din magazin, nu sunt ideale, ele au o schema cu care pot fi simulate intocmai ca in realitate (implica bobina serie, rezistenta serie, distorsiuni proprii etc.), de aceea se si schimba comporamentul unui montaj cind ii schimbi.Brandurile audiofile, cu mici exceptii , folosesc tot componente cunoscute, rebranduite.Pe marketing intotdeauna platesti, in primul rind numele. Nu este ca la masini: am Porsche in fata casei si sunt smecher. Tehnologia este limitata si o folosesc toti la maxim.Apoi condensatoarele audiofile ce piata crezi ca au? Astea obisnuite , industriale, se fac in miliarde de exemplare. Asta nu iti spune nimic? Ai idee cam cit costa sa faci o fabrica de produs condensatori buni? Iti permiti sa vinzi citeva mii pe an, numai audiofililor? Link spre comentariu
zal Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Sînt şi greu de folosit cond audiofili, trebuie să faci un cîrnat din mai multe tipuri şi modele ca să funcţioneze normal. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Nu stii nimic!Trebuie sa ii pui cati mai multi, ca vezi doamne se aduna calitatile fiecaruia, iar conexiunile le faci din sarmulite audiofile de 0.3, maxim 0.5mmp care in finali le bagi in papuci care accepta sarma si de 5mmp.Papuci cu prindere cu surub audiofil, fara saiba de prindere, sa taie direct sarmele.Asa am vazut ca se lucreaza prin alte parti de catre audiofili. Dar ce stim noi amarastenii. Link spre comentariu
oaki Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 2-magaziul pe care il barfiti da teapa vezi doamne....nu merita...pt ca va sufla comenzile si clientii si nu aveti de unde cumpara...deci nu cumparam nimic de la concurenta!!!!v-ati prins cine ii da apa la moara ? probabil au fost colegi de salon la socola Link spre comentariu
ahegyes Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Nu stii nimic!Trebuie sa ii pui cati mai multi, ca vezi doamne se aduna calitatile fiecaruia, iar conexiunile le faci din sarmulite audiofile de 0.3, maxim 0.5mmp care in finali le bagi in papuci care accepta sarma si de 5mmp.Papuci cu prindere cu surub audiofil, fara saiba de prindere, sa taie direct sarmele.Asa am vazut ca se lucreaza prin alte parti de catre audiofili. Dar ce stim noi amarastenii.Zi si tu ca la audiosorcery (audiovrajeala ) ai vazut asta, nu stiu de ce nu le spui pe fata.Si denumirea site-ului te avertizeaza ca e vrajeala. Link spre comentariu
300B SE Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Pentru "Mordor" ( o fi din filmul ala pentru ....):Electronica e o stiinta si componentele sunt pe categorii mai ietine mai scumpe dupa calitate... .Adevarat unii din vetranii acestui site nu au asa multa rabdare, (de fapt nu au timp de pierdut!) aici pana la urma suntem o comunitate cu specificul ei. Dar daca esti politicos si insisti si mai si citesti ..., pana la urma reusesti. Are romanul o vorba: din cct nu faci sbici! Tine cont de ea!Succes! Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Mai vedem noi! Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Da,s-a lamurit omul bustean cu indicatiile voastre transformate mereu in balci.Nu ati sustinut cu nimic aberatiile Contra.Se poate inchide!Am mai rezolvat o problema in audio. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Un nebun arunca o piatra in apa , iar 100 de intelepti se chinuie sa o scoată .....Se pare ca cineva insista sa stea după ușa ......Încă este rugat sa renunțe .....este in pericol de vacanța fortata , si culmea , se pare ca nimeni nu are nimic de pierdut , mai ales comunitatea Elforum . Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Da,s-a lamurit omul bustean cu indicatiile voastre transformate mereu in balci.Nu ati sustinut cu nimic aberatiile Contra.Se poate inchide!Nu ai ce sa lamuresti, sunt niste lucruri atat de logice si de firesti, incat nu merita dezbatute... nu in acest mod, oricum...Omul trebuie sa inteleaga 3 lucruri:1. Ai cu ce/stii cum, FA-O!2. Nu ai cu ce/nu stii cum, pastreaza valorile, alege componente decente (mai bune decat cele precedente), care sa se regaseasca in contextul potrivit, in lantul potrivit...3. Conzii Duelund, nu aici, ci "la ei acasa"... Mai clar de atat, nu cred ca se poate... Link spre comentariu
CBI Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Se poate inchide!nu se inchide nimicnu este topicul tau sa decizi astaesti liber sa iei o pauza daca nu mai e nimic constructiv de adaugatdupa cum am mai spus,nu se ofera premii pt cine are ultimul cuvantÎncă este rugat sa renunțe .....este in pericol de vacanța fortata , si culmea , se pare ca nimeni nu are nimic de pierdut , mai ales comunitatea Elforum .cu prima ocazia cum sare iar calul,intra temporar in vacantaaltceva nu am ce sa mai fac,tot trec cu vederea... Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Ei na crezi ca pierd ceva din filozofia acestui forum? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum