Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Corector de ton

Darkang33l

Postări Recomandate

Buna acum cateva luni ma-m hotarat sa imi fac un amplificator asa ca am intrat pe internet si am dat de acest forum am gasit un kit fain (de la d-le Sorteh) asa ca la-m cumparat.Mi-am gasit o carcasa faina si la-m montat.Dupa ce l-am termiat am vrut sa ii fac o testare.Nu am avut corector de ton si preamplificator asa ca mi-am spus sa redau din laptop.In prima zi totul a mesrs beton a mers 20 de min timp de 6 ore.In a doua zi cand ii dau drumu difuzorul de inalte nu mai mergea doar de la o boxa ca aialata nu avea nimica.Acum va intreb imi trebuie preamplificator si corector de ton??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

1

• Darkang33l

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

mircea888

Spune exact despre ce kit e vorba, dar eu stiu ca acele kituri de la sorteh nu au nevoie de preamplificator, merge atacate direct din PC.Trebuie sa vezi exact ce are tweeterul, poate e doar vreun fir desprins la el. Oricum daca s-a ars tweeterul asta nu s-a intamplat din lipsa unui corector de ton sau preampliicator deci nu ai neaparat nevoie de asa ceva.Un corector de ton este util dar in lipsa lui poti folosi equalizerul de la playerul audio de pe PC si vei obtine aceleasi rezultate.Bafta !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări