Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer

kiras

Postări Recomandate

Salut! am si eu o problema..am un subwoofer de 50W si nu imi place cum se aude..daca,captusesc interiorul cutiei cu vata se mai reduc zgomotele acelea ciudate?? :nas: ..cu rescpect multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kiras

2

• cata_124

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca acele zgomote sunt de la iesirea aerului prin portul br. trebuie sa maresti diametrul portului sa nu se mai auda fasaitul aerului la esire.Aerul are viteza prea mare daca este portul de diametru mic.Cel mai bine este sa precizezi ce fel de zgomot ciuat auzi tu, si dupaia poate sa ne dam cu parerea.Iar legat de captusirea peretilor din intrior este necesara la orice incinta fie ea de orice fel.

Link spre comentariu
Vizitator

Salut! am si eu o problema..am un subwoofer de 50W si nu imi place cum se aude..daca,captusesc interiorul cutiei cu vata se mai reduc zgomotele acelea ciudate?? :nas: ..cu rescpect multumesc!

Obisnuiti-va sa oferiti detalii complete despre produs (ex: marca/model/foto), precum si explicatii simptomatologice clare, conditiile in care se aud zgomote, tipul ansamblului, sursa de sunet, putere, corectiile de sunet, etc... faceti un efort, si nu luati la misto oamenii seriosi de pe forumul asta, cu mesaje d-astea, scrise la caterinca...
Link spre comentariu

cu respect dar nu este la caterinca..cer iertare ca nu am fost mai explicit..difuzorul scotea sunetele ciudate..am rezolvat problema..vinovat era un condensator de 4700 uF de pe amplif..era mort...l-am inlocuit si totul este ok..oricum va multumesc..sanatate!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări