Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IC smd LCD, Ajutor

Traxxx

Postări Recomandate

Am si eu un panel (LC171w03) si incerc sa il salvez, buba e un integrat, regulator, ce mama lui o fi, smd mic cu 5 pini crapat (cod GBZX) din ce am urmarit eu este reglare pentru o tensiune de 15v la driverele laterale, din care stiu eu un fel de contrast/luminozitate direct din tensiune, nu mai tin minte ce regla acel potentiometru de pe placa din panel, mai demult umblasem la unul.

Daca stie cineva sa imi zica si mie care e piesa adevarata sau care are un panel si sa imi spuna tensiunea de pe "VCOM" ca o fabric eu cumva...

http://i50.tinypic.com/5ma2aw.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Traxxx

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu mai merge sa dau edit, cred ca am gasit cum sa rezolv, cu un lm317 si sa fac reglajul de contrast sau ce o fi separat...i-am dat 5v desi in acel ic vine 14v...o sa testez pe imagine pe lvds sa vad cum e mai bine. Interesant este ca are un test propiu, daca nu are semnal pe lvds genereaza singur culorileCqSHTuS_2sU

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări