Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum pot face ca mai multe becuri sa se aprinda treptat?

Vizitator werwe

Postări Recomandate

daca am sau nu voie, oricum e problema mea strict personala.Am o rugaminte: Daca nu sunteti pe subiect si nu aveti de gand sa ma ajutati, abtineti-va de la comentarii inutile si rautacioase. Nu fac bine nimanui

OFF TOPIC :- Nu este numai problema ta , ci este problema noastra, a tuturor, pentru ca avand un astfel de montaji devii un pericol pe sosea- Mie imi place ca pe forum nu ai voie sa discuti despre probleme tabu, gen furtul de curent, dar de dat apa la moara pentru unii (carora nu le pasa ce-i poate busii din spate) puerili, se prea-poate.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

3

• Cilibiu

2

• remus68

2

• gica70

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator werwe

In sfarsit niste raspunsuri profesionale. MultumescMikella, acest montaj va fi un montaj suplimentar la "stop pe frana", tocmai pentru a-mi fi vazuta clar intentia de a frana.

Link spre comentariu

Daca este suplimentar este chiar indicat din partea mea :da , dar daca este INLOCUITOR trebuie facut ca la carte , tinand cont de oscilatiile de tensiune,vibratiile excesive,calitatea componetelor, precum si reactia intarziata a montajului, asta ca sa fi sigur ca nu te va lasa in pana de "STOP" sau sa pui frana in caz de accident si sa se aprinda cu intarziere iscand un alt acident.O zi buna.

Link spre comentariu

La montajul respectiv lipseste lucrul cel mai important...trebuie sa tinem cont ca acele leduri care sunt montate de obicei pe stop frana la unele modele de autoturisme,consuma un curent destul de mare,si sa nu mai vb de tensiunea de alimentare care poate sa fie diferita de ceea a unui led obisnuit..cum este in montaj..acolo mai trebuie introdus un bloc de putere care sa actioneze ledurile respective,fie cu moss ,ori cu bipolar...ori cu un integrat tip driver...care sa sustina minim 400mA pe ramura...acel cd4017..nu va rezista la un asemenea consum....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări