Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung GT-E1081T

Vlad Mihai

Postări Recomandate

Salutari, am o problema cu aceast telefon. L-am gasit pe strada avand in el o cartela orange si functiona. Eu am luat si am aruncat acea cartela, dar nu mi-a trecut prin cap ca telefonul are protectie cu cod in caz ca se scoate cartela. am incercat toate codurile posibile sa ii sterg acel cod sau sa ii sterg memoria dar nu reusesc. Mentionez ca fara cartela el se aprinde si pot introduce coduri. Cineva care sa imi sugereze o metoda de rezolvare fara a merge la service? Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vlad Mihai

3

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Solutia era sa pastrezi telefonul cu cartela deschis si cand suna proprietarul sa'l inapoiezi.Poate primeai si o recompensa .Asa ... :bataie

Link spre comentariu

pai a stat o zi deschis cu cartela ca sa astept sa ma sune si sa il inapoiez dupa care am arunca. daca nu a sunat ce vina am? :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator

Atunci înseamnă că ai introdus un sim de la altă reţea, nu de la orange şi îţi cerea network code... ăla se rezolva doar contracost şi doar la service !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări